Ellentüntetés Toroczkai fáklyás felvonulása ellen

Kommunisták és egyéb radikális baloldaliak antifasiszta ellentüntetést szerveznek a Toroczkai László vezette Mi Hazánk Mozgalom fáklyás felvonulása ellen Budapesten.

A szintén szélsőjobboldali Fidesz-kormány által támogatott zavarkeltő mozgalmak nagy erőkkel aktivizálták magukat a baloldal fővárosi győzelme után, hogy fasiszta terrorral próbálják a helyi lakosságot engedelmességre bírni és gyűlöletet tudjanak kelteni a főváros sokszínű közösségei között.

A munkásmozgalmi aktivisták a kérdésünkre válaszolva a tüntetéssorozatot azért szervezték, mert értékrendjük szerint elfogadhatatlan a lakosság tagjai közötti alattomos gyűlöletkeltés, a neonáci fáklyás felvonulások valamint egy olyan vezető istenítése, aki csődbe és pusztulásba vitte az országot.

Az antifasiszta ellentüntetés gyülekezője a Szabadság híd, budai hídfőnél lesz 2019. nov. 16-án 16:30 órától. Bővebb felvilágosítást a tiltakozó akcióról a [email protected] email címen lehet kérni, az esemény Facebook oldala a link alatt található. Az Új Március hírportál is közzétette a szélsőjobb elleni utcai kiállást.

Mutassuk meg, hogy nem kérünk a neofasiszta terrorból és nem tűrjük tovább a társadalom békéjét támadó torz, szélsőjobboldali értékrendet! Mutassuk meg, hogy Budapest nem lesz fasiszta!

Kommentár: Hozzatok sípokat, dudákat, hangosbeszélőket és mindent, amivel elnyomhatjuk a fasiszta szónokok hangját! Legyünk hangosak!

Munkások Újsága, B-gy

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük