„Elmebeteg, Csótány, Gennyláda” – Bayer így minősítette a józsefvárosi baloldali jelöltet

Bayer Zsolt az EchoTV élő adásában mondott véleményt a Balpárt és Karácsony Gergely Párbeszéd miniszterelnök-jelölt együttműködési megállapodásáról. Azzal kezdte, hogy szerinte a Balpárt alelnöke elmebeteg, majd a folytatásban kijelentette, hogy Kalmár Szilárd gennyláda és csótány is.

Kalmár a történtekre a facebookon reagált. Leírta, hogy ők hozták nyilvánosságra tíz évvel ezelőtt, hogy Bayer szlovák rendszámos autóval jár és azóta a fideszes újságíró már a neve hallatán is dührohamot kap. Az országgyűlési választáson a józsefvárosi és ferencvárosi területeket magában foglaló választókerületben induló Kalmár a gusztustalan kirohanás miatt pert indít. Tart attól, hogy Bayer kirohanása ront a választási esélyein, de ez nem tántorítja el attól, hogy szembeszálljon Kocsis Mátéval.

Bayer valószínűleg a kurucinfó utódján, az alfahíren megjelent cikkre reagált. Itt Kalmár egy korábbi facebook posztjára hivatkozva azt állították, hogy ő csőcseléknek nevezte a mosonmagyaróvári sortűz áldozatait. Ezzel szemben a posztból egyértelműen kiolvasható, hogy a sortűz utáni lincselést elkövetőkre gondolt. Kalmár ezt a cikk megjelenésekor azonnal jelezte is a lapnak, azonban annak szerzője nem kívánta megváltoztatni a nyilvánvalóan hazug címadású írását.

 

 

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük