Elveszik Schmitt doktori címét

dr kivagos

 

Információink szerint lekerülhet a doktori cím Schmitt Pál köztársasági(?) elnök neve elől. A plágiumgyanút hitelesen máig cáfolni nem tudó politikus és jobboldali elvbarátai nem vesznek tudomást a lassan egy hete zajló közéleti botrányról. A miniszterelnök szóvivője hírlapi kacsának minősíti a HVG információját, részükről fel sem merül az, hogy az alkalmatlanságát már több alkalommal bizonyító Schmitt Pált ideje lenne lapátra tenni.

Szerencsére az utóbbi időben aktív, alulról szerveződő utcai, facebook ellenzék nem tétlenkedik. Ünnepélyes diploma(f)osztásra készül a Köztársaság barátai facebook csoport. Galba-Deák Ádám szervező elmondta, hogy nem csendes demonstrációra készülnek, az Orbán-rendszer hangos ellenzékét várják január 21-én 16.00 órára (ekkor kezdődik a kormány melletti szimpátiatüntetés is) a várban lévő Dísz térre. 
A demonstráció egyik különös eseménye az lesz, hogy elveszik Schmitt Pál doktori címét.
Galba-Deák szerint a jelenlegi helyzetben két megoldási lehetőség van: Vagy mindenki doktori címet kap, aki ismeri ctrl-c/ctrl-v betűkombinációt, vagy közfelkiáltással elvesszük Schmitt doktori címét.
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük