Éttermi dulakodás a Taco Bellben

Elégedetlen vendéget vert el kedd este a Taco Bell gyorsétterem hat alkalmazottja az egyesült államokbéli Philadelphia városában – számol be a “PhillyVoice” helyi híroldal.

A pórul járt vendég – és barátnője – a kiszolgálás lassúsága miatt panaszkodott, mivel nem jutottak időben a vacsorájukhoz. Az incidenst videón rögzítették, amint az étterem feltehetően hat alkalmazottja a pultot is átugorva hirtelen a férfinek és barátnőjének ugrik. A pár elmondása szerint mintegy háromnegyed órát kellett várniuk a betevőre.

A Taco Bell étteremlánc az ügy kapcsán megrökönyödését fejezte ki. A renitens dolgozókat elbocsátották – nyilatkozta az étteremlánc szóvivője -, az étterem többi alkalmazottját pedig érzékenyítő tréningre küldik.

Az atrocitás áldozata Joe Boback kártérítést követel, az étterem 20 dolláros ajándékutalványát erre elégtelennek tartja.

A rendőrségi nyomozás szerint nem egyedi esetről van szó hisz az ügyet megelőző vasárnap már kikergettek az étteremből egy autóst is, aki szintén a kiszolgálás lassúságát kifogásolta.

Munkások Újsága, B-gy

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük