Fideszes beismerő vallomás

triasz

Természetesen tudjuk jól másfél éve, hogy “ezek” nagyon jól átvágtak minket. Nyolc éven keresztül hitegették a tengődő prolikat és parasztokat azzal, hogy ők a “zemberek” pártján vannak. 2006-ban nem véletlenül uszították “forradalomra” a kisnyilasokat, 2008-ban nem véletlenül hergeltek mindenkit az egyébként tényleg hülye vizitdíj ellen. Megvolt a céljuk. Igen, mindvégig egyetlen szent cél lebegett a szemük előtt.

Sok-sok Demjánt, Csányit és Szélest akartak látni ebben az országban. Sok-sok piros-fehér-zöld burzsujt, akik nemzeti hittel megáldva szívhatják a vérünket. Olyan embereket, akik porrá rombolták a magyar mezőgazdaságot, a magyar ipart és most jogot formálnak arra, hogy kezet csókoljon nekik mindezért az utókor, az alatvaló sokaság. A vérünkön zsírosra hízott gazdagjainkat jogunk van imádni, tisztelni, szeretni és akik előtt porig kell alázza magát az alatvaló, ha méltoztatnak néhány fillért közénk szórni.

Az egykulcsos személyi jövedelemadó óta tudjuk, hogy a Fidesz a gazdagok pártja. A földjeinken basáskodó narancsbárók uralkodása óta tudjuk, hogy a Fidesz a gazdagok pártja. Amióta lázár jánosok, papcsák andrások vették a kezükbe az ország irányítását, azóta tudjuk, hogy a Fidesz a gazdagok pártja.

Sokat nem kellett várni a beismerő tettek után a beismerő szavakra sem. Egy senki a parlamenti harmadik vonalból, ahol az IQ-szintet már egy kezükön fel tudják mutatni az illetékes polgártársak, felállt aź egyik és a maga korlátolt módján beismerte, hogy a Fidesz a gazdagok pártja.

Karvalics Ottó nem kertelt, nem magyarázott félre. Ennyit mondott: “A célunk az, hogy feltőkésítsünk egy társadalmi csoportot”

Ezért fizetünk, amikor drágább az élelmiszer, amikor lefaragnak a fizetésünkből, amikor az egekben a lakástörlesztő, amikor képtelenek vagyunk tankolni az autóba. Ez, a mi pénzünkből feltőkésített társadalmi csoport lesz a mi igazi ellenségünk. Az új urak, akikhez a gyerekünk majd cselédnek mehet, akik majd újra jogot formálnak az első éjszaka jogára, akik közül majd egy egy törpe, aki óriásnak gondolja magát és a nemzet száz esztendeje porosodó koronáját a fejére teszi majd és nekünk majd szabad lesz csodálni és szeretni őt.

Ráadásul a világ szinte minden országában ez zajlik. Mindenhol gazdagodik a falak mögé önmagát és milliárdjait záró vagyonos osztály, a burzsuj és mindenhol a falakon kívülre, a szennybe a mocsokba taszítják a szegényt, a reménytelen helyzetbe taszított prolikat.

Régen volt ennyire aktuális Marx és Engels jelszava: Világ Munkásai Egyesüljetek!

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük