Fideszes (divat)diktatúra, itt az OV’22 sapka! Reméljük budipapír is lesz…

A kötcsei NER-Pride-on már rengeteg emberen volt látható a vadonatúj kiegészítő, a OV ’22 felirattal ellátott baseball sapka. Manapság ha valaki igazán menő akar lenni a Fideszben és a holdudvarában, akkor ezt a kiegészítőt veszi fel, írja a Telex. Az Orbán Viktor melletti kiállást szimbolizáló fejfedőt már láthattuk Novák Katalin miniszteren (mellékelt képen is ő látható) és a fiatalokért felelős államtitkár-helyettes Rácz Zsófián is, valamint Szijjártó Péter külügyminiszteren is.

A kiegészítő 3990 forintért vásárolható meg az OV ’22 webshopból, ahol 699 forintért karkötőt is lehet venni mellé narancs vagy fekete színben. A honlapot a WBHP 22 Marketing Kft. üzemelteti. A tulajdonosaik pedig Balla Kamilla Dorottya és Bozsoki Dániel Róbert, szintén a NER világából.

Balla a Fidesz színeiben indult önkormányzati választáson egyéni képviselőjelöltként még 2019-ben, Bozóki pedig a Fidelitas Innovációs és Informatikai Kabinetjének vezetője volt. Azt követően pedig a Magyar Nemzeti Kereskedőház infokommunikációs ágazatáért felelt.

Forrás: 168ora.hu

Munkások Újsága

  •  
  •  
  •  
  •