Fideszes pletykák áldozata lett Galla Miklós

A “Vastyúk is talál szeget!” legújabb fejezetét az élet írta, a családban Margitot kiválóan alakító Galla Miklós humorista vélt politikai állásfoglalása miatt nem kaphatta meg a “Karinthy gyűrű-díjat”. Ez az eljárás legalább olyan szinten van, hogy a Margitot folyamatosan ugrató Besenyő Pista bácsi se járhatott el volna viccesebben. Galla ráadásul cáfolja, hogy Karácsony híve lenne

„Ezúton értesítem, hogy a szakmai kuratórium döntése értelmében 2021. évben nem Ön részesül a Kartinthy-gyűrű-díjban, mivel közelmúltbéli tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia, valamint a Karinthy-gyűrű-díj értékrendjével, szellemiségével” – ezt írta Gallának Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója. A levélből az index.hu idézett.

A humoreszkbe illő történetet nap közben átvette több médium, de bővebb magyarázat egyelőre nem olvasható arról, mit tehetett Galla Miklós, amivel az MTVA szerint méltatlanná vált a díjra.

A humorista egy ismerősétől hallotta, azért döntöttek így, mert elterjedt, hogy ő csatlakozott Karácsony Gergely mozgalmához. Ez szerinte fikció, ő most a politika ártatlan áldozatává vált.

Munkások Újsága

  •  
  •  
  •  
  •