Fogjunk össze!

handhold
Össze kéne fogni! De most aztán nagyon!

Katonák, rendőrök, fegyveresek! 

Én nem vagyok, nem voltam közületek való, de ott voltam és leszek minden eseményen, amit Ti szerveztek, mert sorsom a sorsotok és ami veletek történt, előrevetítette a többi réteggel való történéseket…..

Jelzáloghitelesek! 
Orbán állítja,h segített rajtatok(rajtam is), de hát ki az, aki igazán kiszabadult a hitelcsapdából? A haverjai, akiknek nem volt gond benyomni azt a néhány milliót. Van képe nemzeti izéket hirdetni, hogy mi magyarok megbeszéljük…

Rokkantak! 

Rettegtek? Felülvizsgálat, amit mi kértünk… Visszaminősítés, munkaerőpiaci reintegráció. Menj dolgozni, majd ott jól meghalsz. “Nincs rád szükség, de el sem tartunk tovább…”, mondja a fideszes szavazógép! Rettegsz a jövőtől már? Minap megtámadták a főrabbit,aki mellesleg 90 éves és világhírű tudós. Miért is? Mert lehet, sőt lassan itt kötelező. Nincs retorzió, biztatás van. Lehetsz következő vagy lehet menni! – ez a lényegi üzenet!

Tanárok! 
Ti az elveitekkel ellenkező dolgokat fogtok tenni éveken át. Óraszámemelés = fizetéscsökkentés. Tankötelezettség csökkentése, gyerekmunka legalizálása. Kötelező hittan. Életpályamodell. Aha. Rózsi néni élete, aki hívő párttagból hívő párttag lett. Bele mersz nézni a tükörbe?

Taxisok! 

Kit érdekel, hogy még fizeted a kölcsönt a kocsidra, már ócska, régi. dolgozz újjal! Vagy dolgozzon, aki újat tud venni! Meg különben is, annyi munkahely van itt, hogy válassz más pályát. Mi sem könnyebb…

Dokik, pályakezdők!

Nagyon hallgattok, pedig aztán nem kaptátok meg, amit kértetek. De mitől hallgattatok el? Annyi is elég volt, amivel kiszúrták a szemetek? Vagy már Angliában vagytok?
Azt mondtátok, hogy “ápolót a hazának, hazát az ápolóknak”. Mizu??? minden ok?

Munkanélküliek! 

Régen bőséges és hosszú idejű, sőt luxus összegű segélyt kaptatok? Most már annak is vége. Három hónapig élvezkedhettek aztán állhattok sorba az ingyenkonyhán. 
Persze ne is dühöngjetek, mert bőségesen van munka, és találtok is ennyi idő alatt! Ugye?

Közmunkások! 

Matolcsy apátok is megmondta, hogy el vagytok eresztve ezzel a 47 ezerrel. Ebből aztán lehet, enni-inni, rezsit fizetni, gyereket nevelni… Szuper jól meg lehet élni belőle, na.

Nyugdíjasok, fotelforradalmárok, cikkeket feltevő, megosztó, egész nap kommentelők!

Szerintetek nem lesz nyugdíjreform? Megvédik a nyugdíjadat, mint a mi magánnyugdíj megtakarításunkat. Akinek kevés van az utálva lesz, akitől elvettek, az majd utál nem kicsit…
Ki nincs itt még összeugrasztva?

Azt mondják a baj a zsidók miatt van, a rokkantak miatt, a 40 évesen hazazavart katonák miatt. A segélyesek miatt, akik nem akarnak dolgoni… A Gyurcsány és az elmútnyócév miatt, az EU miatt, az IMF miatt és mindenki miatt. Mindenki hibás itt, csak ők nem!

Hát mindenki jöjjön már!!!!!!!!
HŐSÖK TERE Július 1-től!

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük