Gördülő milliárdok?

rollingmoney

Magyarország egy olyan ország, ahol nincs nagy hagyománya a következetességnek. Pár éve 300 forintos vizitdíj miatt meg kellett bénítani az országot, ma ezer milliárdok megvonása, gazdagoknak való odaszórása sem vált ki olyan reakciót, ami hasonló akciót eredményezne.

Mert egyetlen fegyverünk van, az ÁLTALÁNOS SZTRÁJK.

A félpályás útlezárások, a tüntetések nem nagyon befolyásolják a kormányt. Gyurcsány alapelvét Orbán alkalmazza a legjobban. “Megunják és hazamennek”. Igen, ez van. A rendvédelmi nyugdíjasokat, a rokkantakat megszivatták, a közmédiát kipucolták, szja módosítással milliárdokat vettek el az átlagtól és adtak oda a gazdagoknak. Mi ez, ha nem méltatlan eljárás? Erre senki nem hatalmazta fel a kétharmados forradalmár kormányt. Fegyverrel nem lehet elzavarni őket, mert erre fel vannak készülve. Nem véletlenül kellett a TEK, nem véletlenül kell a különleges titkosszolgálat.

Az új választási rendszer is azért készült, hogy ne lehessen leváltani őket. Gúzsba kötnek minket és arra számítanak, hogy elfogadjuk tényként, hogy nem lehet változtatni. Az ÁLTALÁNOS SZTRÁJK azonban térdre kényszeríthetné őket. Megmutatná, hogy ki az úr a hazában. ÁLTALÁNOS SZTRÁJK azonban nem megy a “munkásosztály élcsapatának” aktív szerepvállalása nélkül. Kik tartoznak ide? A tömegközlekedésben résztvevők. Ha ők nem veszik fel a munkát, akkor megáll az ország. Ha a dízelárak miatt feldühödött taxisok újra bátrak lennének, akkor esélye sem lenne Orbánnak és néhány száz főnyi követőjének.

A bakterok, a masiniszták, a kallerok kezében ott a fegyver, de ők ezt lábukhoz tették és kezüket a hatalom irányába nyújtották. Nem ökölbe zárva, nagy lendülettel, hanem derékmagasságban, felfelé nyitott tenyérrel és örömmel vágták zsebre a beleszórt júdáspénzt. Szomorú tény, magyar valóság. Miközben kilencmillióan rettegve várják a holnapot, aközben egy frissen dauerolt vasutasnő arról beszél, hogy ebből a pénzből majd wellnesselni megy.

Biztos, hogy ők nem fognak sztrájkolni ezek után. Megosztottak minket és uralkodhatnak. Szégyelje magát mindenki, aki partner volt ebben a csúnya dologban. Ne csak a szakszervezeti vezetők, hanem azok a kisvasutasok is, akiket gördülősztrájkoltatni lehetett pár évvel ezelőtt, most viszont lapítanak és kussolnak. Azt csak remélni merem, hogy égeti zsebüket a harminc ezüstpénz.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük