Görög államkötvényben a magyarnyugdíj vagyon

citibank

Tudtátok, hogy Orbánék a MANYUP-unkból részben görög állampapírokat vásároltak?
Ilyen gazdagok vagyunk! Na, merthogy az mostanra már mind elúszott….

Hajrá dicső spártaiak! Hajrá furmányos Odusszeusz ivadékai!

Tudtátok, hogy Orbánék a MANYUP-unkból részben görög állampapírokat vásároltak?
Ilyen gazdagok vagyunk! Na, merthogy az mostanra már mind elúszott….
Javaslom mi is írjunk ki népszavazást Hun-HELLenisztánban, hogy szeretnénk-e megszorító intézkedéseket, hogy államadósságainkat tudjunk törleszteni – ami dicsőséges módon 2010 óta, hála annak, hogy Magyarország jobban teljesít -, röpke 6 ezer milliárd forinttal nőtt, 19.323-ról 25.258-ra! Kemény munka lehetett!

Amennyiben a NEM-re szavazunk, akkor mi is “szabadságharcoljunk”, hogy engedjék el a tartozásainkat részben, vagy egészben – mint a görögöknek, ill. az esetleges maradék kamatait is felezzék meg, hogy csak annyi legyen, mint a görögöknek!
Ha már ez is megvan, akkor továbbá javaslom, hogy a devizahitelesek duplájára konvertált tartozásait is engedjék el egészében, de minimum az eredeti tőketartozás negyede maradhasson csak meg, és a megmaradt tartozásra is csak a görögökének megfelelő 2%-os kamatot számolhassák fel maximalizáltan!
És annak érdekében, hogy ne jelentsek én és a hasonszőrűek csődöt, a családjaink megszokott életvitel-szerinti működése érdekében folyósítsanak 5 millió forintot! (Ez az összeg felel meg a görögök elvárása szerinti további azonnali követelésüknek az őket finanszírozók felé)
Remélem, én is megnyerem a privát szabadságharcomat!
Ja, és mindeközben a görög valóságnak megfelelően fejenként , vagy családonként otthon, a már bankból kimentett vagy 1millió röhögne a párnacihában….
– A nyuggerek eközben fejenként napi közel 40.000,- forintot (120 eurót) vehetnek ki a bankokból, azaz fejenként havi kb. 1,2milliót! Kemény egy megszorítás!
Be merjük ezt is vállalni?!
Ja, és közben bátorítsuk egymást, hogy adót visszafogottan, vagy NE fizessünk!
Ez a görög módszer a csődmegoldásra!

Orbanisztán helyett Hellenisztánt!

Hajrá Görögország! Hajrá görögök!
(És persze Hajrá én!)

Forrás: Kandai Magyar Hírlap

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük