Fideszes politikus határolódik el a fideszes laptól

rába

A portál trágár stílusban, Rába Tímea aktfotóival igyekezett lejáratni férjét, Tóbiás József MSZP-elnököt. Gulyás Gergely a Facebookon határolódott el, és szolidaritásáról biztosította a szocialista politikus családját.

„A mi szemünkben nem terméknek minősülő polgári értékek jegyében jelentsük ki nyugodtan, hogy jóízlésű embernek a 888hu-hoz semmi köze nem lehet” – határolódott el saját Facebook-oldalán az önmagát kormánypártinak minősítő – Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó érdekeltségébe tartozó – 888.hu-tól Gulyás Gergely, az Országgyűlés és a kormánypárt alelnöke. A bejegyzés közvetlen előzménye, hogy a portál szombaton Rába Tímea egykori szépségkirálynő aktfotóival igyekezett lejáratni férjét, Tóbiás József MSZP-elnököt. A trágár hangvételű cikkben arra is célozgattak, hogy a politikus drogot fogyasztott, illetve prostituáltak szolgáltatásait vette igénybe.

 
Gulyás bejegyzése utalás arra is, hogy a 888.hu főszerkesztője, G. Fodor Gábor – egyben a kormányközeli Századvég stratégiai igazgatója – tavaly márciusban a Magyar Narancsnak adott interjúban meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogy is működik a kormányzás. Azt mondta, a jobboldali értelmiség azért fanyalog, mert elhitte a „polgári Magyarország” jelszavát, pedig az csak egy politikai termék volt.

G. Fodor tavaly szeptemberben, a Kreatívnak adott interjúban úgy határozta meg lapját, hogy céljuk a konfliktuskeltés. „A munkatársaimtól azt várom el, hogy izgalmas dolgokat írjanak. Tegyenek éles állításokat, amik aztán vitát generálnak. A feszültség, ami így támad, mindig izgalmas. A langyosokat kiköpi az Isten. Azt szeretném, hogy a 888 körül állandóan izzon a levegő” – fogalmazott.

Forrás: VS

A képen Rába Tímea/forrás: Femina

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük