Gyalázza a magyar dolgozókat Orbán bizalmasa

schmittmaria

A mandiner.hu portálon a minden rendszerben jól helyezkedő és jól fekvő Schmidt Mária értelmiséginek álcázott gyűlöletbeszédben gyalázta a magyar munkavállalókat. Szó szerint ezt írta le: “Olcsó, kisigényű, jól képzett, szorgalmas munkaerő áll szemben a mi elkényelmesedett, nagyigényű, ellustult és főleg felelősséget vállalni nem akaró dolgozóinkkal.

Már maga a megfogalmazás is magért beszél. Az egyik főfideszes szerint a magyar dolgozók egyszerűen az ő tulajdonukban vannak (a mi … dolgozóink). A dúsgazdag szélsőjobboldali nőszemély, akinek elsődleges hobbija a magyar történelem meghamisítása, talán tudatában sincs annak, hogy milyen megalázó módon nyilatkozott azon honfitársainkról, akik a évtizedek óta kiszolgáltatott körülmények között, adósságcsapdába csalva küzdenek a maguk, gyermekeik túléléséért. Orbánék számára ezek az emberek “ellustult, felelősséget vállalni nem tudó emberek”. Mondja ezt az, aki hazugsággyárát adófizetők milliárdjaiból tartja fenn. Mondja ezt az, akinek bűnszövetkezeti társai Közgépeken keresztül lapátolják ki a pénzünket az országhatáron túlra. Mondja ezt az, akinek narancsbáró barátai oligarchaként bitorolják földjeinket.

Kíváncsian várom, hogy a milliárdos vagyonát állami milliárdokból kiegészítő Schmidt Mária mihez kezdene a mindenkori haverjai és pénzhegye nélkül? Mit kezdene egy nógrádi állásinterjún, egy borsodi kisfaluban vagy egy szabolcsi romatelepen? Valószínűleg nézne bután és nagyon megbánná, hogy korábban hülyeségeket beszélt a honfitársairól. Mert a magyarok tudnak, akarnak dolgozni, de az egymillió munkahelyet csak ígérő kormány semmit nem tesz azért, hogy legyen munka. Külföldre sem segélyért mennek ezek az emberek, hanem dolgozni. Éppen ezért megalázó pont ettől a nőszemélytől az, hogy ilyen stílusban beszél azokról az emberekről, akik foggal körömmel ragaszkodnak munkájukhoz és belebetegednek a munkanélküliségbe.

Dühösek vagyunk. Joggal. Minket csak az oktasson ki, aki már bebizonyította, hogy ha kell tud dolgozni. Minket herék ne oktassanak ki! Olyan emberek ne papoljanak nekünk, akik életükben még nem dolgoztak egy napot sem! Márpedig az Fidesz frakció, élen Orbán Viktorral ilyen emberekkel van tele. Ezért a fogunk közt sziszegve súgjuk oda nekik, hogy: “Ne kóstolgassatok minket, mert nagyon rosszul fogtok járni!”  

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük