GYERE DEMONSTRÁLNI, A KÉTHARMAD CSAK TŐLED FÉL 2011.12.22 és 23

ketharmad

Ezúton szeretnénk figyelmedbe ajánlani az alábbi eseményeket:

Kedves Szolidaritás Tagok és Szimpatizánsok! Mint tudjátok barátaink már több mint tíz napja éhség sztrájkolnak a Televízió épülete előtt. 2011. december 22 -én tüntetés lesz az ő részvételükkel a következő helyszínen: Budapest Pollack Mihály tér ( Nemzeti Múzeum mögött ) A tüntetés kezdete: 16 óra  A tüntetés a Klub Rádióért is ki fog állni természetesen!!!!  Kérünk benneteket ha időtök, és a karácsonyi készülődés megengedi gyertek el minél többen! Mutassuk meg idén még egyszer utoljára hogy itt vagyunk és kiállunk egymásért!  üdvözlettel: Szolidaritás Mozgalom 

2012.12.23. péntek
Reggeli kisebb akció. Találkozunk és szembesítjük a kormánypárti képviselőket, történelmi bűnt követnek el ha elfogadják a parlament előtt fekvő törvényeket.
Gyülekező: 8:45 és 9:00 között a Kossuth téri metrókijáratnál
16:00: Nagy tüntetés a Fidesz demokráciarombolása ellen!
Kossuth tér 4. (metrókijárattól a Duna felé indulva)
A Fidesz december 23-án fogad el egy sor olyan törvényt ami a demokrácia lebontását jelenti. Ilyen a választójogi és a felsőoktatási törvény, az adótörvények módosításának kétharmadossá tétele, a jegybank “függetlenségének megszüntetése”, valamint a házszabály tervezett módosítása, amellyel szerinte kizárják, hogy a parlament érdemben tárgyaljon ügyeket.
Az őszi ülésszakkal véget ér egy korszak: már nem lehet demokráciáról beszélni, ezért Új Ellenállásra van szükség! December 23-án a Fidesz egy sor olyan intézkedést fogad majd el, amelyek lebontják a demokrácia intézményrendszerét.
Ajánlott cikk a demonstrációhoz:

– LMP –

 

 •  
 •  
 •  
 •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük