Ha más nem mondja, én kimondom

derecskeiZ 001

Botrányosnak, felháborítónak, kimondottan gusztustalannak tartom, amikor egy politikai párt (MSZP) támadási felületnek használ óvodás gyerekeket. Kedves Bangóné Borbély Ildikó, a kormány sok gyalázatos dolgot művel a modern munkásokkal, a pedagógusokkal, egészségügyi dolgozókkal, de olyan nem létezik, hogy politikai pedofília, s nem létezhet olyan kommunikációs alkalom sem, amikor ezt a szót egy tisztességes ember felhasználja egy amúgy aggályos kormányablak megnyitója kapcsán. Aki ma pedofíliát kiált, az legalább legyen tisztába a szó használatával, emberek millió által érzett kínzó fájdalom súlyával, hogy milyen érzés kiszolgáltatottnak lenni egy velejéig romlott társadalomban. Pont.

 

Az MSZP közleménye:

A Fidesz politikai pedofíliával megalázza az óvodásokat! Tiltakozunk az ellen, hogy a Fidesz politikai pedofíliával óvodás gyermekeket kormánypropagandára használ! A mórahalmi kormányablak megnyitóján helyi óvodás gyerekek verseltek és énekeltek a kormányablakról, és az ügymenetet imitáló jeleneteket is előadtak. Mindez a fideszes polgármester „kérésére” történt, és a jelek szerint a váci eset nem példa nélküli! Mindez Észak-Koreát, illetve a Rákosi-korszakot idézi.

Diktatúrákban szoktak a gyerekek a hatalomról énekelni és verselni, kormánypárti politikusokat dicsőíteni. A gyerekek a jövő zálogai, nem pedig a hatalom kiszolgálói és kiszolgáltatottjai! Mivel az ilyen jelenségek kapcsán az embernek először csak nyomdafestéket nem tűrő szavak jutnak eszébe, ezért most legyen elég annyi: az MSZP határozottan tiltakozik az ellen, hogy a Fidesz politikai pedofíliával gyermekeket megalázzon!

Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük