Hajléktalanoknak írt ki pályázatot a Színes Város Csoport

graffiti hajlektalan

Elfogadás Fala címmel hirdet pályázatot a Színes Város Csoport hajléktalan emberek számára, akiktől azt kérik, fogalmazzák meg, hogy mit jelent számukra az elfogadás szó.

A pályázat célja, hogy otthontalan alkotók mutassák meg általuk szabadon választott formában, hogy mit jelent számukra az elfogadás mint kifejezés – közölték a szervezők az MTI-vel. A köztérszínesítő szervezet azért a fedél nélkül élőket szólítja meg ebben az akcióban, mert ritkán adódik rá lehetőség, hogy az egyik leginkább érintett csoport tagjai maguk mondhassák el hétköznapi tapasztalataikat, véleményüket arról, hogy mennyire elfogadók szerintük az emberek.

A pályázatra grafikai alkotásokkal, novellával vagy bármilyen írással, dallal, de akár egy mondattal, kifejezéssel is lehet nevezni.

A Színes Város alkotói és a részben szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályázatot absztrakt formában fogják felfesteni egy budapesti tűzfalra, hogy ne csak a hajléktalan emberek, de a társadalom szélesebb rétegei is elgondolkodjanak a szó jelentésén.

A pályamunkákat augusztus 3-ig várják.

Forrás: Huppa/MTI

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük