Hány húszfilléres áruló lapul még a baloldalon?

kti

 

Magyarországon 2010 után felbomlott a politikának az a kétosztatú struktúrája, amelyben két, nagyjából azonos méretű blokk állt egymással szemben, és az ő vetélkedésükből került ki a győztes.

A Fidesz nyomasztó túlsúlyra tett szert, a semmiből középpárttá hízott a Jobbik, a baloldal pedig képtelennek bizonyult kilábalni saját válságából és tartósan alul maradt a lelkekért folytatott küzdelemben.

Ellenállás nélkül tarol tehát a fideszes gőzhenger. A kormánypárt diktálja a tempót, a témákat, ő adja az értelmezési kereteket és a valóságmagyarázatokat.

Bár a politikában fél év alatt is megfordulhat a világ, egyelőre úgy tűnik: a Fidesz magabiztosan őrzi a pozícióját és még sokáig a felkapaszkodott kollégista fiúbrancson fog múlni minden pénz és pozíció ebben az országban.

Valóban útelágazódáshoz érkeztünk. Most derül ki, hányan gondolják komolyan, hogy csak a fideszes maffiatempó legyőzésével lehet itt egy jobb országot teremteni, és hányan vannak, akik megtörnek a feladat súlya alatt és átsunnyognak az ellenfél soraiba.

Bővebben: Nyugati Fény

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük