Hát Viktor, bocsi, de baromira nem értettük meg egymást

Egyrészt ki a lófasz vagy te, hogy bárkinek is megszabd, hogy hol dolgozzon (vagy, amit szintén meg akarsz, hogy mit dolgozzon)? Figyelj, te randa, bárdolatlan türhő, hát nem azért tartunk, hogy atyaistent játsszál a cimboráid diáknak maszkírozott hülyegyerekeiből összefabrikált biodíszlet előtt.

 
Másrészt, drága Viktor, azért ennyire hülyének ne nézd az embereket – bár az, hogy még ott vagy, ahol, kétségtelenül némileg erre utal -, hogy szófosással (szómágiának nem nevezném, mert elég szottyadt kis trükk ez, és túl vagyunk már azon, hogy udvariasan tapsoljunk, pedig látjuk ám szegény nyuszikat a kabátujjadban) ezt elintézed.

Megszüntetitek a felsőoktatást; ócska nacionalista-klerikális nádpálcává alázzátok az alapszintű oktatást; ti akartok döntetni róla, hogy kinek jár gyógyszer, kinek nem; a kultúrából idült elmebeteg nyaloncaitoknak rendeztek be játszóteret; a diplomáciát kínos sajtólevelezők és internettrollok gyülekezetévé alakítjátok; az országot vadászok, új földesurak és focisták hányadékszagú, stüszikalapos Eldorádójává silányítjátok; a történelemből fasiszta immoralitásjátékot stilizáltok; a levegőbe belefingtok a vizekbe beleszartok, a városokat ócska fasiszták szobraival tömitek tele, amit a haverjaitok építenek tízszeres áron… – és mindent, az utolsó fillért is kisajtoljátok, ellopjátok, magatokra költitek.

Ebből egy-egy, mondhatni, megszokott, ezt hívjuk politikának. Így együtt, bazdmeg, drága Viktor, azért mégis sok. Én a helyedben már baromira nem vetetnék magamnak tartóstejet.

Forrás: http://www.pluszminusz.hu/2012/12/16/hat-viktor-bocsi-de-baromira-nem-ertettuk-meg-egymast/?utm_source=mandiner&;utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201212

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük