Hogyan segíti Orbán Viktor, ideiglenes kormányfő az ellene szerveződő tüntetést október 23.-án?

vikileaks

Viki…el kellene kezdeni “elszivárogni”…

Röviden szólva: NAGYON! Ember még ennyire nem vágta maga alatt a fát, ahogy mostanában az ország ideiglenes kormányfője teszi azt, de ezzel a ténnyel valószínűleg a betegsége miatt már csak Ő az egyetlen aki ezt nem fogja fel. Persze a szervhiány, és a valóság felismerésének a homálya is segít neki ezeknek a tényeknek a megismerhetetlenségében, de azért további talpnyalók is erősítik benne a hitet tévedhetetlenségéről nyilatkozataikkal.Vagy csak pénzért teszik ezt, ami azért nem ad felmentést nekik a tetteik következménye alól, és nem is ad biztos jövőképet az egészségük tartósságához.

Valami nagyon elromolhatott a kormányzati kommunikációban, vagy csak valóban ennyire hülyék a valósághoz, de az utóbbi hetek történései, és a nyilatkozatok csak arra voltak jók sikeresen tovább növeljék az emberek elkeseredettségét a politikájuk iránt.De az is lehet a lovak közé dobták a gyeplőt, és direkt csinálva egyszerűen hagyják az embereket tombolni az általuk okozott hibák következtében, aztán szépen előszedik a” nyócév és Gyurcsány-Bajnai ellopott mindent ezek meg most itt rombolnak ” kártya aduját, és szépen megmagyarázzák a hazaáruló csőcselék miatti további megszorítás szükségességét a béke érdekében a szabadságharcosok földjén. A törvénykezés nyári szünete alatt amíg viszonylag nem nagyon sikerült rombolni az emberek idegrendszerét jelenlétükkel, az ősszel belehúztak ezen hiány pótlásába. Gyorsan visszarántották az embereket azon hitükből, hátha megjött a kormánypárt valósághoz közelibb esze, és mindent megtettek bebizonyítsák még mindig tudnak hibát hibára halmozva az emberek érdekére hivatkozva további ámokfutást végezni az ország mind nagyobb bajba kerülése érdekében.

A nagy haszon reményében kiadtak egy baltás gyilkost, egymillió szerintük hülye embert ki akarnak zárni a szavazásból, persze ezen emberek érdekére hivatkozva, és még regisztrálnunk is kell az alaptörvényük ellenére amit ezért még módosítanak is újra, de amit a külföldi magyarok állampolgárságúak már akár lájkkal is megtehetnek, a családon belül szerintük a nőket nem is érheti erőszak, ha szülnek elég adózót a kormánypártnak, és nem akarnak annyira önállóak lenni, a család fogalmában nem lesz benne az életünk társa, és gyorsan kidobatják a játék gépeket a kocsmákból, nehogy ide kerüljön a szegény ember keresete, de ezzel azért emberek tízezreit fosztják meg a munkától, és még sorolhatnám egy darabig. Ezen azért a józan gondolkodású ember méltán háborodik fel, és próbál tiltakozni, de a cövek hatékonyan készen áll a parlamentben Orbán Viktor minden ötletének a megvalósítására, legyen az nagyon rossz a mindennapi életben, vagy essen messze a valóságtól.

Na ekkor határozza el magát az egyszerű regisztrációra váró választó, hogy bizony részt vesz a civil MILLA által rendezett hagyományos tüntetésen, de a történtek függvényében egy kicsit bele is erősít ebbe az elhatározásba. A MILLA mindig is nagy húzónév volt, céljai, ereje, mondanivalója mindig közel hozta az embereket, és most a nyitásával a pártok tagjainak az irányába a részvétellel kapcsolatban, és a pártok felfogásának a megváltozása irányukban a beleegyezésükkel a támogatásról egy minden eddiginél nagyobb erőt ránt össze a kormányellenes oldalon. Az, hogy ez hova fejlődik, az naponta változik, de elkezdődött végre amire sokan vártak a kormánypárti politika szabadságharcának elszenvedői közül. Erre az agyament IDEIGLENES kormányfő, Orbán Viktor kijelenti, Ő bizony nem fél, és kicsit később, kicsit arrébb, de Ő is kilép turulos népe elé, elmondani nekik, egyáltalán nem ment el az esze, csak az egész világ hülye, mert nem akar harcolni vele, és félázsiai népével, mert félnek tőle, és gyorsnaszádjától, és különben is, a szomszéd lova a hülye, mert keresztbe szántja a valóság mezejét. Talán már elfelejtette a január másodikai Operaházban tartott ünnepléséről való távozását?

Pedig akkor még csak ünnepeltette az alaptörvényét, nem kellet azon módosítani az elmeállapotának megfelelően. Így most sikerült az akkor ott levőket is, akik január másodikán kintről próbálták felhívni a figyelmét a az ideje lejártára, beterelni a Szabad Sajtó útjára október 23-ra, ahonnan már lesz messze az Ő akkori tartózkodásának a helye.Vajon van a parlamentnek hátsó kijárata? És még ezt is sikerül tovább fokoznia az elkeseredettségi létszámban, szabadon engedi számolni nem tudó gazdasági csodamajmát egy kisebb csokor megszorítással, amit kiigazításnak próbál álcázni minden segítséggel, amit elér a kormányzati kommunikáció szintjén.Ez eddig sem volt sikeres ahogy azt a megmondóemberek népszerűtlensége is mutatja, de ezek közül némelyik csak kiflit tud lopni az áruházból, a többit nem ismeri, vagy nem hasonlít arra ami eddig volt a szájában, vagy kiderül róla nagyon szereti a konyakot rendelő tanárokat, és akkor még nem beszéltünk Petikéről.De ezt pont most, és pont így kellet bejelenteni, hagy szokja a kedves regisztrálni akaró, turult nem bíró félázsiai a munkahelyvédelmi akcióterv konzultációjával együtt rázúduló terhelés mindennapi stresszét! És még ne is tiltakozzon az egymillió munkanélküli ígérete ellen? Vagy az életpályamodell hazugsága miatt iskolaköpenyben? Esetleg az ATM előtt Matolcsyt emlegető emberek széles tábora is maradjon csendben? Soroljam még?

Összefoglalva nyugodtan megállapíthatjuk az ellenzéki tüntetés legfőbb segítője maga az IDEIGLENES kormányfő, és ezt nem lehet a betegségére fogni. Lehet ebben valami tudatosság, beintés a kedves népnek, túlzott önbizalom,vagy valami hátsó szándék. Nagyon észnél kell lenni a tüntetésen részt vevőknek, ne emelkedjenek a székházromboló, autógyújtogató, Gyurcsányterror ellen tiltakozó focit szerető emberek szintjére, igaz nekik volt szerencséjük találkozni akkor a mostani ideiglenes kormányfővel, és hallgattak is rá akkor, ki tudja miért. Mi is akarunk vele találkozni, de a vádlottak padján, betartva a szabályokat, és ezt nem szabad elfelejteni. Nem a parlamentet kell betolni a Dunába, hanem az Orbán Viktor által belevert cöveket kell onnan kiszedni, ami a hatalmának az alapja.

FORRÁS: Banditapolitika Blog

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük