Íme a 6 legnyomasztóbb megmondóember!

ceglédi

Az internet elmúlt 15 éves terjedésével kialakult az online megmondóemberek kultusza. Ezrek olvassák, lájkolják és osztják meg őket minden nap, noha arrogáns / dilettáns / demagóg mondataikat értelmes ember számára olvasni körülbelül olyan érzés, mint amikor valaki végighúzza a körmét a pléhcsatornán.

Konok Péter:

Irományai egy nyomasztóan neurózisos ember egyre szűkülő belső világából tudósítanak. Könnyed szellemességről szó sincs – rossz nyelvek szerint Konok akkor nevetett utoljára egy jóízűt, amikor elpusztult a macskája.

Török Gábor:

A bámulatos semmitmondás címeres bajnoka, aki két évtizede semmi értékelhetőt nem csinál azon kívül, hogy a környezetében lévő oxigént szén-dioxiddá alakítja, mégis remekül megél belőle.

Ceglédi Zoltán:

Ő az a folyton ingerült, flegma nyikhaj, akit egyszer nagyon meg fognak verni.  

Facebookos kiírásai nem is szólnak másról, mint a (ki tudja honnan jövő) mély frusztrációiról, amelyet dühödt önérzeteskedésben él ki. Nincs egyetlen sora, ami belső békéről, harmóniáról árulkodna. Zömmel negyvenes-ötvenes háztartásbeliekből álló rajongótábora azonban szinte családtagként rajongja az „odamondós Zolit”.

Bayer Zsolt:

A gyűlölettől eltorzult arcú Fidesz-alapító huszonöt éve kitartóan csimpaszkodik a nyilvánosság indáiba. A II. világháború idején kiváló náci propagandista lehetett volna, de vesztünkre velünk született egy korba, így van egy publicistának nevezett polgárháborús uszítónk, aki 20 éve ugyanazt az egy cikket írja.

Bővebben: Nyugati fény

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük