Jobbikosoknak oszt jól fizető kamuállásokat Karácsony

A Jobbiknak a legutóbbi önkormányzati választás óta nincs képviselője a Fővárosi Önkormányzatban, azonban pénzéhes pártkatonáik maradtak, akik elszoktak már a normális pénzkeresettől. Attól, hogy tisztességes munkával tartsák el magukat. Korábban a gyűlöletbeszéd és uszítás volt a menő köreikben, de ebben Orbán jobbnak bizonyult náluk és politikailag talajt vesztettek, de a “demokraták” mentőövet dobtak a pártnak. Ennek a liberális és újfasiszta összeborulásnak a legújabb eredménye az, hogy a politikailag talajt vesztett fővárosi szélsőjobboldaliak valós munkavégzést nem kívánó, de jól fizető állásokat kapnak fővárosi kifizetőhelyeken.

A dologban az a legszebb, hogy az átláthatósággal meg antikorrupciós üzenetekkel kampányoló főpolgármester ezen személyi döntéseit firtató újságíró kérdésekre nem kívánt válaszolni.

Karácsony Gergely a rendkívüli járványhelyzetben egymaga dönthet a bizottságok és a közgyűlés nevében is, azaz bátran él azzal a lehetőséggel, amit a Fidesz adott a kezébe. Ez az a jogkör, amellyel jobboldali településvezetők bátran élnek, ha meg kell szabaduljanak ellenzéküktől. Úgy tűnik, a főpolgármestert ez nem zavarja, ha zavarná, nyilván nem élne az adott lehetőséggel.

Szóval a lényeg, hogy a Jobbik rászoruló politikusai nem fognak éhen halni, íme:

A Budapest márka és turizmus stratégiáját alakító Budapest Brand Nonprofit Zrt. felügyelőbizottságának élére Szijjártó Ákost nevezte ki Karácsony, ő az elmúlt ciklusban a Jobbik delegáltja volt a fővárosi gazdasági bizottságban.

Az Újszínházban szintén leesett a szélsőjobbnak egy felügyelőbizottság vezetői fizetés, a a pozíciót Bodor Zoltán, II. kerületi jobbikos politikus kapta meg.

A Budapest Film, azaz a főváros art mozi-üzemeltető vállalatának felügyelőbizottságába az óbudai jobbikos Szanyó Miklós csusszant be.

Hartaházi Miklós Zsolt XVIII. kerületi elnöknek pedig a Fővárosi Autópiac felügyelőbizottsági helye.

Tokody Marcell kibukott fővárosi képviselőnek pedig a Fővárosi Csatornázási Művek felügyelőbizottsága jutott. Utóbbi hely az egyetlen, ami elfogadhatónak tűnik, mert mindaz, amit a Jobbik képvisel igazi csatornaszökevény, bűzös eszmeiség.

Munkások Újsága

  •  
  •  
  •  
  •