Káder János és a szeretet

áder jános

A szereteről, mint iránytűről beszélt Áder János, Orbán Viktor köztársasági elnöke. Így beszél az, aki a gyűlölet éltetője, táplálója.

Sírnivaló, amikor ez az ember a szeretetről beszél. Áder pártja, a Fidesz fröcsög minden hullámhosszon. Gyűlöletet kelt menekült, baloldali, liberális, vele egyet nem értő konzervatív, cigány, meleg, magyar lány és asszony, vagy csak simán demokrata ellen. És gyűlöletet kelt mindenki ellen, aki nem paríroz.

Emberek vesztik el állásukat, mert útjában állnak a Fidesznek. Mások rettegnek, ki ne derüljön, hogy pokolba kívánják ezeket, mert féltik a munkájukat, vagy valamelyik rokonuk munkáját. Szeretet ott, ahol a nemfideszes simán hazaáruló? Szeretet ott, ahol százmilliárdok mennek haveroknak, miközben milliók éheznek? 

Káder János ne beszéljen szeretetről. Főnöke, eltartója maga a gyűlölet. Ő pedig sosem lesz köztársasági elnök. Ahhoz előbb köztársaság kell. És mivel Orbántól kapta sarzsiját, ő maga is a gyűlöletet képviseli. 

Schmitt Pál és Áder János. Ezt a két alakot sikerült Orbánnak a legfőbb közjogi méltóság posztjára ültetni. Két szégyenfolt a gyűlölet tengerén. Két ember karakter, gerinc és emberi tisztesség – és szeretet nélkül.

Forrás: Európa Kávézó

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük