Karót nyelni mindhalálig

Do The Evolution 2016 02

Asszem, a baloldal arcpoétikája nálunk nagyjából arról szól, hogy az üdítő legyen inkább üdcsi. Nekem ezzel így önmagában személy szerint nincs is bajom, hiszen a Boldog Nyugaton is valahogy így megy, csak ott több jut belőle a büdös proliknak is, mert azok időnként azért bebaszcsizzák vele a paloták ablakait, de hát ne legyünk ilyen nagyravágyóak!

A jobboldalnak természetesen pont az ellenkezője: karót nyelni mindhalálig akkor is, ha a másik végén éppen herezacsi van. Így ment ez nálunk is egészen addig, amíg a hellókittis hippinácik végül kézen nem fogták a nem-gyűlölködésbe már egyre inkább belefáradó szocinyuggereket és panelprolikat, hogy azok is jöjjenek velük együtt szopcsizni a szép nagy nemzetiszínű… Mármint hogy álmodni egy barackfáról, pardon! Csak semmi disznóság!

Nálunk most már béke van, vágod? Hát mi más lenne? Ha már egyszer a princípiumokat ezerrel megvalósító minimál-maximalista plázacica is a drótkefehajú hites urának izmos tetovált karjaiból üzeni a kehidakustányi velneszfürdőben két naplementés dalailáma-idézet után, hogy minden fasza, csak hát ezeket a köcsög migránsokat kéne már végre belelődözni a Drávába, az már tényleg az ötmilliárd évig tartó mennyei béke hírnöke! Faszt érdekel, hogy a Nap éppen vörös óriássá duzzadva készül majd megzabálni kicsiny bolygónkat? Migránsok, bazmeg! Kérdés?

Magyart a magyarra most már nem uszítunk, baszkikám!

Főleg akkor nem, ha az utóbbinak palotája van…

Megbízunk egymásban, miképpen a mindenható OTP is megbízik mibennünk.

Üdcsi & Faszcsi. Élet!!!

Extra Hungariam non est…

Forrás: Facebook

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük