Kásler újabb agymenése, 12 millió ethno fitnessre

Megszokhattuk, hogy Kásler Miklós fura dolgokra dobálja a milliókat, időnként milliárdokat ahelyett, hogy mondjuk az egészségügyi dolgozók fizetését rendezné. A legújabb agymenés 12 millió forint egy nagykanizsai fideszesnek arra, hogy kidolgozzanak valami ugrálós projektet “ethno fitness” néven.

A pénzt elnyerő egyesület székhelyén nem meglepő módon senkit sem lehet elérni, de Kásler minisztériumának illetékesei szerint a kétoldalas pályázattal minden rendben volt. Leírták például benne, hogy ki mennyi pénzt fog kapni, nyilván ez a lényeg.

Azt persze nem tudjuk, hogy mi a fene az az “ethno fitness”, nem találni ilyen jellegű tartalmat közösségi videómegosztókon. Elvileg valami olyasmi, hogy közösen kell ugrálni magyar népzenére és ennek Kásler szerint jó hatása lehet a test mellett az agyunkra is.

Hát, valóban sok gond van ebben az országban a tömegsport terén, de még több gond van a fejekben. Mert elég szomorú, hogy ennyire pofátlan módon néznek hülyének minket és akad pár millió ember, aki még szavaz is arra a tömény baromságra, amit Kásler miniszter tol elénk. Nagyon igaza van az Igen Szolidaritásnak (ISZOMM), akik azt mondják, hogy ennek az embernek a lehető leggyorsabb módon kellene távoznia a miniszteri székből és a közéletből is…

Munkások Újsága

  •  
  •  
  •  
  •