Kedves Vezérem!

orbankosi

 

Kimondhatatlan hálával írom neked ezt a levelet, most 2040. decemberében, épp karácsony előtt. Mióta a 2010-es évben, amit a Szentatyánk a Pápa szent évvé nyilvánított, átvetted fülkeforradalmaddal a Haza irányítását és a Nemzetét (így ahogy az iskolában tanultam írni) az abszurd népre napsugaras-mézeskalácsos jólét köszöntött. Mindennél fontosabb számomra, hogy adód, ami nem progresszív, hanem egykulcsos, nem rak igazságtalan terhet immár a megnyomorított népre.

Ugyan csak az a pár százalék jár vele jól polgáraink közül, aki többszázezret keres, de elégedettséggel tölt el a tudat, hogy szabad és nem kommunista-bolsevik társadalomban élek. A mi népünk az egykorvolt próféta, Ronald Reagen elveit követi, aki kihúzta a kis kelet-európai népeket a Gonosz Birodalmának karmaiból.

orbanbasiDe Te még nála is nagyobb próféta vagy, a tanítvány itt is túlnő a mesterén. Te egymagad számoltál le a Gonosszal, visszariasztottad az Uniót attól, hogy belelocsogjon a mi népünk szent ügyleteibe. Az Áfa most ugyan 27 százalékos (de még ez is méltatlanul kevés egy jól fejlett társadalomhoz) mert a fogyasztást kell megterhelni, nem a keresetet, közgazdász-váteszeink próféciái alapján, amelyeket egyenesen a Nemzeti Üveggömbből néznek ki. A Nemzet növessze hosszúra a szakállukat! Meg vagyok róla győződve, hogy igazuk van, mert a gazdagok megérdemlik a keresetüket. A progresszív adózás eretneksége, ez a sátáni, uniós mocsokban fetrengő vérkomcsi agyrémület ugyanis nem érti a lényeget: a tulajdon és a tőke az Isten, sőt, Istennél nagyobb, mert ő nem képes már tovább nőni, míg ezek végtelenül nőnek. Ha egy vállalatvezető háromezerszer annyit keres mint egy buszvezető, akkor ez azért van, mert háromezerszer értékesebb ember. Punktum. Aki vitázik az bolsevik.

Én tudom, hogy Mol részvény vásárlásaiddal, és ambíciózus terveiddel kissé sok pénzt költöttél el az állam vászontarisznyájából. De ki merné kétségbe vonni, hogy halaszthatatlanul fontos volt mindjárt az elején átnevezni minden teret komcsiból abszurdra, bolsiból hazafira? Ki az a Moszkva, aki teret bitorolt? Ki az a Feri, hogy saját hegye legyen? Szerencsére én már csak történelemkönyvekből ismerem ezeket a helyneveket. És igen, a nemzeti Mol részvények fontosabbak, mint holmi álláskeresési járulék annak a sok csibész munkanélkülinek! Hogy a munka álláskereséssel kezdődik és mi a munka országa vagyunk? Ez már csak szőrszálhasogatás! Akinek nincs azonnal munkája az jobb ha meghal!

Nos, a züllött Unió, ez a hanyatlásában is pasáskodó intézmény nem volt elégedett Veled, és a forint értéke is folyton csökkent. Te azonban nem az az ember vagy, akin kifog pár Cohn-Bendit és bankár. Ne aggódj, az abszurd államadósságot bármikor átválthatjuk fánkra és véreshurkára, és mivel abból nekünk sok van, ezért könnyen kifizethetjük. Az értéktelen forint helyett bevezethetjük fidelitaspengőt, vagy a szélkálmán-krajcárt. Azt aztán úgy árazzuk be, ahogy akarjuk. Fog még egy szélkálmán-krajcár ezer eurót érni! A mi közgazdaságtanunk ugyanis már nem ennek a véges siralomvölgynek, hanem a véges logikára fittyet hányó Multiverzumnak a logikáját követi!

Ki fog róla rosszat írni? Ha hozol még egy-két médiatörvényt, akkor biztos senki!

vikirlyKritikusaid úgyis megfogyatkoztak, hiszen a Hoffmann néni és Demján herceg által megálmodott nagyívű oktatási rendszer a feje tetejére állította a világot, igazolta a Lehetetlen létezését és visszaszámolt a végtelentől az 1-ig. Először is eltávolítottad a felesleges szakokat, mint bálna-ológus, szociológus, bölcsészkedő és egyiptomkutatológus. Ilyesmi lehetett a nevük ezeknek az uniós förmedvényeknek, ezeknek az egyedül naplopást gyártó áltudományoknak. A vászontarisznyás, nagyszemüveges, semmirekellő himpellérek vagy elhagyták az országot vagy a becsületes munka lapátját vették a kezükbe. Ha kell nekünk ilyen izé majd, hogy oktasson a megmaradt, összevont egyetemeinken, akkor Demján herceg aranytalléraival álljuk a kiképzését. Hiszen tudjuk, hogy mindenki a mi oktatásunkból élt, Norvégia is nálunk képezte az orvosait. Tudod ez olyan igazság, mint az hogy a frankhitelesek lapostévére költötték a hitelt.

Áldom Hoffmann Rózsikát, ugyan nem tanultam egy nyelvet se rendesen, mert össze-vissza tanítottak, és a sok-sok délután, amit az iskolában töltöttem a töméntelen magolnivalóval mind kiszállt a memóriámból, de áldom őt, mert legalább nem kellett egyetemre mennem. Úgyis mire egy évet elvégeztem volna megváltozik megint a rendszer ahogy szokott, és megint tanulhatom be a paragrafusokat, amiket úgyis másként magyaráznak a hivatalnokok és az ügyvédek is. A vége úgyis az lett volna, hogy nincs igazam és elverik rajtam a port. De hát megértem, kell a sok hivatalnoknak is valamit csinálniuk, ha már egyszer őket vetted fel az elűzött bolsi oktatók helyett, Vezérem!

Hogy nem kompatibilis az oktatásunk a külfölddel? Nos, az abszurd csak maradjon otthon, mint Te is! Én már köpni se köpök külföldön, nehogy az ottani növények nőjenek nagyra belőle! Egyedül a Nemzet, egyedül az Absurditas! (Más alternatíva úgysincsen, igaz?)

Ja, és köszönöm, hogy a cukoradagunkat 15 grammról 20 grammra emelted. (Nem volt az egyébként 40 gramm? Rosszul emlékszem bizonyára….)

Abszurdisztán, 2040 karácsonyán.

X. Y. hazafi.

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük