Kergessük meg már Viktort!

orbanfut

Szia Viktor! Tegezlek, mert nem érdekel téged ami történik velem. Már engem sem ami veled fog. Vannak még az országban sokan így ezzel , de kell valami ami mozgat. Megmozgat, mert lassan futóversenyt rendezünk. Nem is tudtad? Te mész elöl, mi kergetünk. Miért is? Na várj, megpróbálom leírni, lassan, úgy, hogy te is megértsd.

– Futnod kell, mert hazudsz. Ez mondjuk így durva, de az nem, hogy nem mondasz igazat. Teljesen midegy, TE, vagy a klónod álltok a mikrofon elé, amint a szátok kinyitjátok, már nem jó. Csak ezt miért kell duplázni, Hidd el magadban is tudsz baromságot mondani, ehhez nem kell neked szócső. Az én pénzemen meg végképp nem.

– Futnod kell, mert nem kezeled a problémákat, hanem okozod. Mióta megbukott az előző próbálkozásod a kormányzásra, mentálisan tönkrementél. Hosszú álmatlan éjszakákon keresztül készültél a visszavágásra. Izzadva ébredtél, még a parlamentbe sem mentél be, annyira bántott a bukás. Na jó, bementél a fizetésedért, meg kordont bontani. kivonulni, de nem melózni. Készülödtél. A hatalmat akartad megszerezni, és most meg azon vagy, ezt el ne veszítsd!

– Futnod kell, mert nem figyelsz oda a munkádra. A te munkád az, hogy az emberek elégedettek legyenek az országban. Érezzék a biztonságot, a munka megbecsülését, a nyugalmat a jövőre nézve. Most csak az üres hűtöt, a kilátástalan küzdelmet érzik a mindennapokban. Nem az a dolgod a saját képedre formáld az országot, és minden úgy legyen ahogy TE akarod! A TE dolgod az, képviseld az itt élő emberek akaratát, és tegyél meg mindent a boldogságukért. HALLOD! Nem a sajátodért!

– Futnod kell, mert nem tartod be az ígéreteid. Szegény ember az ,aki még ígérni sem tud, de Te ebben nagyon menő vagy. Fel sem fogod, mit is jelent az ígért szó! A gyerekek, akiket most nevelni akarsz központilag, simán elküldenek, csak ezért, és durván a szemedbe mondják az igazságukat, mert ők őszinték. De TE még ebben is nagyot tudsz alkotni. Felelőtlenül ígérsz, úgy, hogy tudod, ebből semmi sem lesz. És mindehhez még engem is felhasználsz. Na ezért külön gyorsíts a futáson.

– Futnod kell, mert nem vagy őszinte. Csak arról beszélsz, ami a TE érdekeid szolgálja, és csak azzal beszélsz aki figyel rád, vagy legalábbis úgy tesz, mert Tőled függ a sorsa. Rossz lehet a lassan kiürülő padsoroknak beszélni, mert már sokan nem figyelnek rád. Legfeljebb akkor, ha újabb simli derül ki. A lenyúlt manyup pénzeken elért eredményeid, nehogy megköszöntsd magadnak. Szó sem volt róla, a tiéd lehet. A felhasználásról már nem is beszélek.

– Futnod kell, mert mindent magadnak akarsz. Na, ez így nem igaz, mert van aki téged is irányít, de erről nem beszélünk igaz? Mint ahogy arról sem, mikor átvetted a kasszát, szóltak neked a szakemberek, akik addig voltak a kormányon, nem kell a hitel utolsó részletét felhasználni, rendben a csomag. Neked ez nem jelentett semmit. Tudtad honnan kell lenyúlni a céljaidhoz a lóvét. Kár, hogy annak volt gazdája, és nem akarta adni. Na gyorsan elkezdtél mindent a kezedbe összpontosítani, és nagy lett a markod. Mint most az önkormányzatoknál is. A tieid voltak ott, már lassan öt éve. Ha rosszul csinálták ott a dolgokat, akkor azért nem TE vagy a hibás? És most megmented őket, az én pénzemen?B+.

-Futnod kell, mert szolga vagy! Na nem annak a szolgája aki rád adta a szavazatát, hanem aki a háttérből irányít. TÉGED.és így az országot. Vagy azt hiszed, az emberek nem tudják, a banki manipulációnak, kik a nyertesei? Mert nem az állampolgárok, az biztos. Vagy azt hiszed, itt mindenki hülye? Tévedsz. Te szenvedsz mentális betegségben a hatalom megvonástól, és nem is gyógyulsz már meg. Csoda, hogy ennyi időt kibírtál nélküle. Mondjuk mikor a válság miatt, tudtad kellenek a népszerűtlen lépések, egyből nem akartál választást. Inkább kivártál, ami ha nehezen is ,de sikerült! Még nagyobb koncot kaptál.

– Futnod kell, mert maradni akarsz. Azt hiszed, annyira okos vagy, Sokan vették ám észre, mire megy ki a központosítás. Azon túl, hogy begyűjthesd a pénzt, még attól is, aki már megdolgozott érte, szeretnéd a hatalmad kiélvezni. Mindegy már, kinek tetszik ez, és mi az ára, ha kell, a külföldön levő magyar nemzetiségieket is bevonod. Én csak megvédeni akarom őket, mikor azt mondom, ne szavazhassanak. Tőled. Meg, szerintem az a fair, ha az szavaz, aki itt él, itt adózik, és főleg aki elvisel Téged naponta. De ez az Én véleményem, és ez téged nem érdekel.

– Futnod kell, még számtalan dologért. A leszámolásért, a vizsgálódásért, a megtévesztésért, a jogok csorbításáért, a visszamenőleges büntetésért, a visszamenőleges nyugdíjért, a munkahelyteremtés elmaradásáért, és sok másért is. Egyszerűen már nincs kedvem veled foglalkoznom. Már nem vagy számomra több, mint aki elqrta az életem. De nyugi, ebben azért benne van más is, mert azért ez egy tíz éves folyamat. DE TE, NAGYON BELEHÚZTÁL, hogy ez gyors legyen. Hát most a futásba húzzál bele.

Forrás: BANDITABlog

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük