Kiröhögik a fideszesek a választópolgárokat Borsodban

Egy friss internetes felvételen a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. sz. választókerület fideszes jelölt csapata telefonos kampányolás közben undorító hangnemben röhögi ki a magyar választópolgárokat, egyértelműen jelezve, hogy mit is gondol róluk.

A háttérben egy nő csilingelő nevetését is lehet hallani, ami a hangja alapján aligha lehet más, csak az átmenetileg hazánkban tartózkodó washingtoni lány kacagása, hiszen a választókörzet tele van plakátjaival, melyeken úgy mosolyog apja halála után két hónappal, mintha megnyerte volna a lottó ötöst.

A fiatal, éppen válófélben lévő hölgyröl annyit érdemes tudni, hogy azért száműzte a Fidesz a tengerentúlra, mert provokátorfigyelő néven listázni akart ellenzéki tüntetőket. Most, több éves washingtoni munka után azért tért haza, hogy átvegye apja címeit, birtokait, annak halála után. 

A jelölt a kampányban sem szívbajos, gyerekekkel fotóztatja magát, és fordítva használja a nemzeti lobogót választási újságjában.

Reméljük, a magyaroknak lesz annyi esze, hogy a fideszes lányt, aki kiröhögi és megálzza őket, visszaküldik az USÁ-ba, az obszcén csapatával egyetemben!

Nincs két Fidesz!

Sokkoló felvétel került a birtokunkba. Mit gondol Koncz Zsófia és családja a választókról? A videóból kiderül⤵️

Zveřejnil(a) Inkorrekt dne Pátek 25. září 2020
  •  
  •  
  •  
  •  

One Comment on “Kiröhögik a fideszesek a választópolgárokat Borsodban”

Comments are closed.