Kórházak és stadionok. A Fidesz jobban teljesít

szent janos korhaz 2015

Érthetetlen a kormánypárti szavazó számára az egészségügy helyzete. Ha a szemének akarna hinni csak meg kellene néznie a Szent János kórház orvosi szobájának az állapotát, de az inkább becsukja azt ha ilyet lát, és inkább elhiszi a kormánypárti propagandának, hogy az egészségügyben minden rendben van. Szent János kórház orvosi pihenő, aminek az állapotáért a hat évvel ezelőtti nyolc év a felelős.

Érthetetlen a kormánypárti szavazó számára az egészségügy helyzete. Ha a szemének akarna hinni csak meg kellene néznie a Szent János kórház orvosi szobájának az állapotát, ami a fényképen is szerepel. De az becsukja azt ha ilyet lát, és inkább elhiszi a kormánypárti propagandának, hogy az egészségügyben minden rendben van, és csak néhány orvos meg nővér lázadozik azért, mert több pénzt akarnak maguknak, a kórháznak, és a betegnek. Meg különben is az egészért a bukott baloldal a felelős, akiknek nem volt fontos a beteg kezelése, és csak eladósítani tudták az országot, de a Fidesznek köszönhetően mára már kiváló ellátás garantálható a munkában megbetegedett keményen dolgozó kisembernek. Ha az eszed használnád, kedves kormánypárti szavazó, lenne pár dolog az egészségügyben, amit meg kellene értened ha egyáltalán képes lennél azt felfogni. Mondjuk a legegyszerűbb az lenne, ha magad is megélnéd az egészségügy állapotát a saját tapasztalatoddal, de senki sem kívánja neked a jelen helyzeted rosszabbodását, amikor egészséges vagy. Ne csak ebből az egy képből ítéld meg az ágazat állapotát. Egyszer majd visszakérdez tőled a sors mikor oda kerülsz, hogy magad is sajnálatos módon részt kell vegyél a gyógyítás folyamatában annak minden jelenlegi hátrányával együtt. Lásd testközelből az állapotokat, érezd a tehetetlenséget a személyzettől, akik gyógyítani akarnak, várd a gyógyulást a várólistától, amelynek a végén tanyázol és közben egyre szarabbul leszel.

Lehet azt hiszed, ez csak egy véletlenül kiemelt látlelet az egészből, ami mögött biztos Gyurcsány áll a Soros banda által irányított lejáratás élharcosaként. Pedig akár hiszed akár nem, ez az általános helyzet. Várakozz a rendelő előtt a sorodra, mikor próbálják megállapítani mi is a bajod. Várj egy vizsgálatra hónapokat. Nézz bele az orvos fáradt szemébe, mikor közli veled a betegséged, és azt is, elég szarok a kilátásaid a hosszú idő miatt, amíg megtalálták a betegséged okát, annyit romlott közben az állapotod. Ha ezt az egy évet mégis kibírtad, jöhet a gyógykezelés.

Ha kórházba kell menned öltözz melegen, mert nem mindenhol működik a fűtés. Vigyél magaddal elég kaját, mert attól amit ott kapsz csak éhen fogsz halni. Ha a mosdóba akarsz menni, vigyél magaddal mindent, mert ott már semmit nem tudnak adni neked a higiéniához. Ha műtenek majd egyszer, készülj utána a gyors távozásra, otthon majd folytathatod a lábadozást. Ha megvan a műtét és kezelésre kell járnod akkor se legyél biztos benne, hogy meggyógyulsz. Pár hónapnak, évnek el kell telni ahhoz, hogy olyan rossz értékeket produkálj, amikért kapsz támogatást a kezeléshez. Persze ha a kormány közben úgy dönt, hogy a beteget az árok szélén hagyja, akkor még tovább kell várnod, mert változik a szabály. Ebben az időszakban nem árt ha van melletted valaki aki támogat a család részéről, és annak elég jól kell állni anyagilag, mert az ingyenes ellátás sokba kerül. Például ha az ország másik végére kell utazni érte, mert éppen oda központosították a hülye esztelenség jegyében a kormánypárti politikusok. Ha ezek után meggyógyulsz, adj hálát a sorsnak vasárnap a templomban a vásárlás helyett.

Ez csak egyik oldala az egészségügy helyzetének. A másik az ellátó személyzet leterheltsége, és kilátástalannak tűnő küzdelme a beteg és a saját sorsa miatt. És igen, ennek van anyagi vonzata is, mindenkinek a fizetéséből kellene megélni. Azt pedig az Orbán Viktor vezette kormány nagyon szűken méri az állam alkalmazottainak, ha azok a szakellátásban vagy a végrehajtásban dolgoznak. A körülményeiket már nagyon jól lerombolták a folyamatos átszervezésnek mondott forráskivonással, és ez meg is látszik a körülményeken. Ezek már lassan emberhez méltatlanok azok számára, akik részt vesznek benne, legyen az az egészségügyben dolgozó, vagy maga a beteg. Ezek után ugye mennyire érthetetlen a rendszer működése, és az, hogy van aki marad a helyén… De ennyi belátás nem várható el egy ilyen kormányt támogató szavazótól.

Nektek kedves kormánypárti szavazók ne kelljen megélni az egészségügy kilátástalanságát. Az oktatásban is örüljetek a mindennapi énekóráknak, a gyermekek menzáján számukra kiosztott híg mosléknak. Tapsoljatok Mészáros Lőrinc újabb sikeres pályázatának, amivel Orbán Viktor vagyonát tovább növeli. Elégedetten dőljetek hátra, ha Lázár János kisfia újabb ingatlant vesz. Öröm költözzön az arcotokra Rogán Tóni minisztériuma láttán, amely az ország hivatalos nyelvévé teszi a hazugságot. Nézzétek a köztévét, ami ezt a hazudozást egész nap képes leadni a név szerint ismert nézőinek. Ne irigyeljétek Habony Árpit, aki kokót szív fel a kurvák combjáról Ibizán, ő nem létezik, csak sok közpénzbe kerül a tanácsadása. Zarándokoljatok el a stadionok szép gyepére, érezze a talpatok a Makovecz kazánházak nyújtotta meleg értelmetlenül elfüstölt milliárdjait. Örüljetek a rezsicsökkentésnek, ha már a gáz olyan nagyon olcsó a világpiacon, de hozzátok még nem ért el a haszna, azt Orbán bandája elrakja magának. Nem, ne törődjetek a betegekkel, az országgal, a jövővel, az egyre fogyó táborral, az a lényeg, hogy minden törvényes, és ti vagytok hatalmon. Gratulálok.

Az kép a János kórház egyik orvosi szobáját ábrázolja, jelenlegi állapotában.

Forrás: Banditapolitika

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük