Kormánysajtóban támadják a szakszervezeteket

Nincs ebben semmi meglepő, a kormány mindenhol azt sulykolja, hogy nagyon rendben vannak a dolgok, nincs itt semmi látnivaló. Az AUDI-s dolgozók sztrájkja, és az azt követő megmozdulások viszont nem illenek a sikerpropagandába.

Legutóbb a Magyar Nemzetben személyeskedéstől sem mentes lejáratási akciót indított a kormány a Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete ellen.

Van az a pont, amikor már nem lehet legyinteni a hazudozásokra, az MKKSZ tételesen cáfolta a lejáratást, és tegnap a Szakszervezetk Együttműködési Fóruma is szoldaritási nyilatkozatot tett közzé.

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) Ügyvivő Testülete (ÜT) visszautasítja a Magyar Nemzet 2019. március 2-i számában megjelent egyértelműen politikai támadást jelentő írást, amely egyik tagszervezetünket, az MKKSZ-t igyekezett lejáratni.

Visszautasítjuk továbbá azokat a támadásokat is, amelyek pártpolitikai elköteleződéssel vádolják meg a SZEF-et. Egyetértünk az MKKSZ által tegnap kiadott szakmailag megalapozott nyilatkozat tartalmával.

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük