Külföldi munkások a nemzeti konzultáció plakátján?

plakatfiu3

Tíz évet öregedett az a spanyol kisfiú, aki szerint a 2002-es választási kampányban Magyarországon a “jövő elkezdődött”, így akár már az egyike lehet azon melósoknak, akik plakátokon reklámozzák az egymilliárdnyi adóforintból finanszírozott “nemzeti konzultációt”.

 

melosok
Brutálisan manipulatív felvetés.
Ezzel ki ne értene egyet?

Mi, mint a magyar munkások egyik szócsöve kíváncsiak vagyunk ezekre az emberekre. Szeretnénk tudni, hogy kik ők, valóban munkások-e és valóban magyarok-e? Abban ugye mindenki egyetért, hogy modellekkel vagy nemzetközi fotóbankokból előhalászott emberekkel nem etikus egy ilyen ügyet reklámozni. NEM mellesleg arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ezek az emberek miként vélekednek Schmidt Mária munkásgyalázó kijelentéseiről. Nagyigényűnek és lustának gondolják magukat?

Természetesen választ keresünk kérdéseinkre, így azokat az illetékesekhez is eljuttattuk. Nem könnyen találtuk, hogy kinek kellene írni, mert a nemzetikonzultacio.hu-n hét évvel ezelőtti anyagokat találtunk. Szinte biztosak vagyunk abban, hogy érdemi reakciót nem fogunk kapni, ezért a nyilvános szereplést vállaló férfiakat mi is keressük. Kérjük, hogy akinek információja a plakátokon szereplő munkásokról, az keressen meg minket, hogy kérdésinkkel el tudjuk érni őket.
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük