Lázár: az antiszemitizmust a migránsok hozzák a kontinensre

A kormány minden zsidót megvéd.-jelentette ki Lázár János. A jelenleg zajló kormányzati plakátkampány nem Soros György származásáról vagy identitásáról szól, hanem arra a veszélyre hívja fel a figyelmet, amelyet Soros a bevándorlás ügyében képvisel, mondta Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A minisztert arról kérdezték, hogy Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke a „sorosozó” kampány leállítását kérte Orbán Viktor miniszterelnöktől levélben, mert szerinte a kampány alkalmas kontrollálatlan, többek között antiszemita indulatok keltésére.

Lázár János reagálásában közölte: a kormányfő írásos választ küld majd a Mazsihisz elnökének. Világossá tette egyúttal, hogy minden magyarországi zsidó közösség számíthat a kormány védelmére, amely zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben. (Vajon milyen plakátok lennének az utcákon, ha nem hirdettek volna meg ilyesmit, kérdeznénk, de nem kérdezzük.)

A tárcavezető azt is mondta, személyes véleménye szerint, aki az illegális bevándorlókat beengedi Európába, az az antiszemitizmust hozza be a kontinensre.

 

 

 

 

Forrás: http://magyarnarancs.hu/feketelyuk/lazar-visszalo-a-mazsihisz-fele-az-antiszemitizmust-a-migransok-hozzak-105161

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük