Lefestette a Fidesz Szerencs ikonikus tábláját, hogy azon is kampányolhasson

A szerencsi cukorgyár régen bezárt, mégis volt egy nagy óriásplakátjuk, ami a cukorgyár örökségéhez tartozott. Ezen a táblán a cukorrépa egészségünkre, és a környezetünkre gyakorolt hatásairól voltak adatok, amit minden szerencsi büszkén emleget mai napig.

Szerencsen a gyárból leszerelték és elszállították a berendezéseket, épületei nagy részét lebontották, másik részét műemlékké nyilvánították. A romokon kívül egy kis emlékszoba ad mementót a cukorgyártásnak, és a frissen átfestett óriásplakát, amin immár a washingtoni lány vigyorog a szerencsiekre, apja halála után pár héttel.

Ez volt a felirat: “Egy hektár cukorrépa egy év alatt 15 millió liter oxigént termel. Ez háromszor-négyszer akkora, mint amit ugyanilyen erdőterület nyújt, és ez 58 ember egész éves oxigénszükségletét fedezi” 

“A fiam szakdolgozatában is benne van az idézet , ez felháborító!” – mondta a piacon egy nyugdíjas bácsi.

“Itt már semmi nem számít, se tradíció, se hagyomány, de ha az eget is plakátokkal fogják lefedni, akkor is bukni fognak!” – így egy kommentelő fogalmazott.

Tóth Ádám helyi független jelölt is kiakadt, Facebook-videójában felháborodva mondta, hogy után fog járni, hogyan tehették tönkre a fideszesek ezt a cukorgyári örökséget is.

A fideszesek lefestették a szerencsi cukorgyár ikonikus óriástábláját is! Eddig egyik kampányban sem merte ezt senki megtenni.
Elképesztő, hogy a táblaerdővé változtatott településeink hagyományait egyáltalán nem tisztelik a jelöltek!

 

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •