Lehallgatók kérték – Jakab Péter

Új sorozatunkban közéleti szereplők telefonbeszélgetéseit hallgatjuk le, elsőként Kövér László és Jakab Péter hét elejei poloskájának leiratát közöljük.

Kövér: Peti most nem érek rá. Mosogatok.
Jakab: Laci bácsi lenne egy parlamenti ötlet, tudod a rokonodtól, aki nálunk gyakornokoskodik.
Kövér: Ne legyen a táblán csúnya szó mint ahogy a kretén Hadházy-cimbi csinálta és mehet nyugodtan, 300-ra megbüntetlek, majd összetarháljátok a Facebookon.
Jakab: Laci bácsi krumplival szeretnék zsonglőrködni beszéd közben. Tudod a borsodi ügyet ütnénk még.
Kövér: Nem rossz az irány, de hozz be inkább egy zacskó krumplit, és az ülés előtt tedd Viktor asztalára, majd a Pesti srácok lefotózzák, Híradó TV2, nyomnak titeket mindehol. A teremszolgák kiviszik, mire bejön a főnök, Viktor nem is fog róla tudni, úgyis csak sportot olvas.
Jakab: Akkor nem is kell tarhálni? Pedig mindig többet utalnak, valamennyire azért büntess meg.
Kövér: Akkor viszont egy zsákkal fogsz odavinni a Viktornak a beszéded végén. Kocsisnak szólok, majd eléd áll, aztán úgyis lesz pár önjelölt barom, aki még védi a főnököt. 4.4 millió lesz ha nem baszod el. A konyhások bekészítik neked a krumplit.
Jakab: Laci bácsi ez remek, akkor utalnak 6-7 milliót is, sok kicsi sokra megy. Megtisztelne Laci bácsi, ha elém állna, amikor viszem a krumplit, és ha még hozzám is érne, közel lennék a boldogsághoz.
Kövér: Ok, hozzád érek te balfasz, na takarodj dolgozni.

(háromperhúsz)

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

One Comment on “Lehallgatók kérték – Jakab Péter”

Comments are closed.