Lesz még Magyar Köztársaság!

A Magyar Szolidaritás Mozgalom gratulál minden ellenzéki polgármesternek és képviselőnek, függetlenül attól, hogy vasárnap győzött-e vagy sem. Mint közleményükben írják, a 9 éve kiépülő és megszilárdulni látszó NER-rendszer hajója léket kapott. A Fidesz által kiépített árkokat fel kell számolni és erre most az ellenzék megkapta az esélyt, ami óriási történelmi felelősség is. Következő lépésként, tíz nap múlva közös ellenzéki tüntetésre hívnak október 23-án a Szabad sajtó útra.

 A választóknak sikerült megmutatni, hogy a közös fellépés, a kemény munka igenis meghozza a gyümölcsét. A választók pedig kifejezték, hogy a mocskolódásra, személyeskedésre épülő gyűlöletkampányból és a korrupcióból nem kérnek.

A Szolidaritás Mozgalom több vidéki városban is jelölő szervezetként volt jelen, Karácsony Gergely mellett pedig mindig, minden körülmények között áll ki, így ez a vasárnapi eredmény a mozgalom számára is siker és visszaigazolás, hogy a szolidaritásra épülő politikára szüksége van az országnak.

Bár az ellenzék állva maradt, de a munka java még csak most kezdődik. Meg kell mutatni a kis falvaktól kezdve a nagy városokig, hogy van más alternatíva a jelenlegi kormánypárti politizálás helyett, ami a megfélemlítés, a korrupció és a lejáratás helyett a programokra, a szolidaritásra és a másik fél tiszteletére épül. A Fidesz által kiépített árkokat fel kell számolni és erre most az ellenzék megkapta az esélyt, ami óriási történelmi felelősség is.

A Magyar Szolidaritás Mozgalom köszöni minden aktivistának, politikusnak azt a megfeszített munkát, amit gyakorlatilag 2018 óta végzett.

Október 23-ra tervezett tüntetésünkre a Szabad sajtó útjára pedig mindenkit várunk szeretettel, hiszen úgy véljük, lesz még Magyar Köztársaság!

Szolidaritasmozgalom.hu

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük