Luxuslokálban dorbézoltak, csillagot neveztek el magukról Orbán fiataljai

moulin

 

Magyarországon mély gazdasági és társadalmi válság van és még szörnyűbb évet vizionál a miniszterelnök. Az állampolgároknak vért és könnyeket ígér. Naivan azt gondolhatnánk, hogy ilyen szorult helyzetben a politikusok lesznek példamutatóak, azonban nagyot tévedünk. Néhány napja még attól dobtunk egy hátast, hogy titkárnőcskékkel együtt az Azori-szigeteken konferenciáztak a megyei közgyűlések fideszes vezetői, most pedig arról kell értesülnünk, hogy Orbán ifjú legényei luxuslokálban mulatoztak annak örömére, hogy tizenöt évvel ezelőtt megalakult a Fidesz ifjúsági szervezete a Fidelitas.

Halandó magyar ember nem nagyon jut be a fővárosi Moulin Rouge-ba, ami nem véletlenül viseli a párizsi luxuslokál nevét. Ha kimondjuk ezt a nevet, akkor látjuk magunk előtt a pompát, a gazdagságot, a pénzszórást, az ostoba, de pénzes pacákokat és a könnyűvérű nőcskéket. Nem tudhatjuk, hogy mindebből mi volt jelen a jobboldali szülinapi bulin, de nem feltételezzük, hogy a keresztényi elveket gyakorlandó lepték el az éjszakai lokált az ifjú fideszesek.

A milliós kiadással járó buli nem csak a helyszínválasztás miatt csapja ki a biztosítékot egy átlagos, azaz koplaló magyarnál. Ágh Péter, fideszes politikus örömmel számolt be arról is, hogy a Fidelitas-ról csillagot is elneveztek, aminek a költsége mindössze 49.000 forint volt. Az, hogy ennek a dolognak mi értelme van, maguk sem nagyon tudták megmagyarázni.

Mi nagyon sajnáljuk, hogy ezek az elkényeztetett ficsúrok, akik Szíjjártó Péter nyomdokain haladnak, csak csillagnevezgetésre tudnak pénzt költeni akkor, amikor ezreket fenyeget a veszélye annak, hogy saját otthonukban fagynak meg, mert tüzelőre nincs pénzük.

Mit kívánunk mindezek után? Csupán annyit, hogy a következő szülinapi bulit már a Fidelitas csillagon tartsák és vissza se jöjjenek onnan az ifjú viktorok!

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük