Magyar katonának itthon a helye!

ISIS 001

 

A napokban a magyar parlament megszavazta minden idők leggyalázatosabb és legfelelőtlenebb törvényét azzal, hogy jóváhagyta a magyar katonák küldését Irakba. Nem NATO hadművelet, tehát a szövetségesi kötelezettség sem jöhet szóba. Mindössze arról lehet szó, hogy nyaljuk az amcsik seggét a kitiltási botrány miatt. Ahogyan Hofi Géza is mondta volt, a magyar politikus csak akkor boldog ha tud nyalni. Mindegy, szovjet vagy amerikai, csak nyalni!

Pár hete indult be a politikai duma, hogy Magyarországnak részt kell vállalnia az Iszlám Állam elleni harcban. Kétség nem fér hozzá, hogy ezek a terrorista szellemi torzszülötteknek nincs helye a civilizált világban a XXI században. Viszont ennek a formációnak a megjelenésének számos oka van, de ezekhez egyikhez sem járult hozzá Magyarország. A bajt nem mi csináltuk, miért velünk akarná bárki is kikaparni a gesztenyét a tűzből. Ezeknek a szellemi torzszülötteknek a kiirtását azoknak kell elvállalni, akik ezt a helyzetet előidézték. Persze, vannak a NATO tagságunkból eredő kötelezettségeink, s ezeket teljesíteni kell. De ez a mostani eset, NEM egy NATO hadművelet! Katonai szempontból is az a megközelítés, amit a sajtóból olvasok, teljes agyrém. Semminemű háborút nem lehet megnyerni repülőmodellek repkedtetésével. Az ilyen háborúk megnyerésének, van egy ősrégi receptje. Tüzérségi előkészítés, utána gyalogos roham. Ezt már a rómaiak is tudták, igaz náluk a katapultokkal végezték a „tüzérségi” előkészítést, ma már ágyútűzzel, aknavetőkkel, bombázással. Persze jól tudom, ez nem megy emberáldozat nélkül, de hát ilyen a háború. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben most kezdik majd csak kiképezni az iraki hadsereget a terrorizmus elleni harcra, hát mire ebből ütőképes hadsereg lesz, addigra újra felépül Babilon és Ninive. Óriási nagy marha az, aki azt hiszi, repülőmodellekkel el lehet ezt intézni. Ilyet csak fácánvadászok gondolhatnak

Magyar katonák sírjával van tele a Don-kanyar és az Isonzó völgye. Ebből elég volt, nem akarunk egyebütt is magyar katonasírokat látni. A magyar katonák maradjanak Magyarországon. Van és lesz itthon is jócskán tennivalójuk. A helyzet pikantériája az, hogy a legtöbbet erről az akcióról egy olyan külügyminiszter papol, aki nem volt sorkatona, és puskaport is esetleg csak fácánvadászaton szagolt.

Sokan panaszkodnak, illetve megijednek a menekültektől. A menekültáradat kezelése nem a befogadásról vagy átengedésről szól. Az alapvető okokat kell megszüntetni, ami ezt a menekültáradatot okozza. Ezt tüneti kezeléssel nem lehet megoldani. Dél Olaszországban megindult az olaszok északra vándorlása, mert egyszerűen nem bírják el semmilyen szempontból a napi több ezer menekült érkezését. Hogyha nem szüntetik meg az okokat, akkor lassan (vagy gyorsabban) egész országok fognak kiürülni, vagy akár kontinensek. Persze nekünk magyaroknak nincs lehetőségünk megszüntetni a szíriai és afrikai kivándorlás okait. Ezzel foglakozzon az a nyugati nagyhatalom, aki ezt a helyzetet előidézte. Viszont pofázni azért nekünk is szabad!!! Legalábbis egyelőre.

Fel kell emelnünk a szavunkat a menekültek kiinduló országaiban a helyzet megoldása érdekében. Természetesen ezeket a szerencsétlen menekülteket emberszámba kell venni, senki nem indul neki ilyen veszélyes útnak jókedvében. Csak a menekültek átengedéséről, befogadásáról, kezeléséről beszélni, az teljesen meddő vita. A rosszat a gyökerétől fogva kell kiirtani.

Ezt a magyar szerepvállalást a leghatározottabban el kell ítélni, hiszen olyan veszélyeknek teszi ki az országot, amely veszélyeket az ország rendfenntartó erői nem tudnak kezelni. Magyarországon a 90-es évek eleje óta nem volt terrortámadás. Akkor is csak azért történhetett (izraeli turistákat szállító busz a ferihegyi gyorsforgalmi úton), mert a rendszerváltás után szétverték a titkosszolgálatokat. Most a titkosszolgálatok megint szét lettek verve, s át lettek alakítva Viktoár kegyelmes urunk magánhadseregévé. Tiltakozzuk minél többen Magyarország szerepvállalása ellen az iraki háborúba.

 

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük