Magyarország barátai?

iksz

A Párt apró, görcsös ökle, a KDNP ifjúkeresztény gárdája (IKSZ) négymilliárdos közpénz-stafírunggal a háta mögött létrehozza a Friends of Hungary nevű lukratív önsegélyszervezetet, amely – mert az Inkvizíció Fiatal Barátai is haladnak a korral, ha az evolúciót nem is, de az internet létét elismerik – egy hunglish nyelvű hagiografikus fb-oldalt is üzemeltet. Ezen – a Békemenet dicsőítése, a kormány elsöprő eredményeinek ismertetése, egy rakás szexista mocsok és Budapest szépségeinek (“8 bridges, all different”) bemutatása mellett jutott hely egy ezer kilométeres Budapest-Voronyezs futás beharangozására is, amelynek résztvevői a “Don-kanyar hőseinek” tiszteletére szaladgálnának (akik ugye annak idején nemigen futhattak el egy fordított direkcióban). Értjük, ugye: a kormány, amelyik hőssé avatja Horthyt és az egész hóbelevancát, akik a Don-kanyarba hajtották ezeket az embereket, vagyis a katasztrófa felelőseit, futkároztat egy jót ezekért az áldozatokért (recte: “hősök”).

Ízléses, na, még a Don-melléki katonasírokból is taps és éljenzés szűrődik ki. És amikor egy külföldi (ajjaj!), de a Debreceni Egyetemen tanító (ajjajajajjaj!!!) docens finoman utal rá, hogy ez tán nem a legjobb ötlet egy olyan felületen, ami afféle félhivatalos diplomácia-országimázs akar lenni, az oldal lelkes olvasói azonnal halállal, felnégyeléssel, kitoloncolással fenyegetik, elküldik a jeruzsálemi egyetemre (ezt nyilván szintén fenyegetésnek szánják), kioktatják a magyar lélek rejtelmeiről, a 35 ezer éves magyarság igazi történetéről.

Az oldal adminja (értjük ugye: a négymilliárdos közember) azután rettenetes angolságú, de kétségkívül ihletett posztban szerkeszti ki az “arrogáns” külföldit, a “fiatal és tapasztalatlan” professzort, aki a magyar államon élősködik (… azért persze nem négymilliárdért), és a debreceni egyetemen (itt az admin úr/hölgy szükségét érzi egy “(!)” elhelyezésének, hiszen a civisváros egyeteme nyilván egy pöttyet még magyarabb más, hasonló egyetemeknél), lenyomozza tevékenységét és kikéri magának publikációit, különösen a “National narcissism. The intersection of the Nationalist cult and gender in Hungary” címűt, ez ugye kétségkívül felháborító, bár az admin nem ért belőle minden szót, azok bizonnyal zsidó huncutságok. Rövidre zárva: négymilliárdért kapunk Pártunktól egy rakás ostoba, műveletlen trollt, akik a legjobb feljelentő-hagyományok szellemében kezdenek ámokfutásba bármiféle vélemény láttán. Pedig ennyi pénzért akár egy kisebb egyetemet is kaphattunk volna.

A siralmas oldal itt megtekinthető (a nemzedtiszínű gumicukor viszont úgy gondolom, remek, kifejező választás volt): http://www.facebook.com/we.friendsofhungary

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük