Maszkot gyárt a törökszentmiklósi Szolidaritás

A koronavírus okozta járvány miatt egy időre bezárt a Szolidaritás Mozgalom törökszentmiklósi karitatív raktára, ezért az önkéntesek szájmaszkot kezdtek varrni.

A segítő iroda vezetője, Elek Erzsébet a muon.hu-nak elmondta, hogy mindkét munkatársa otthon vigyáz kisgyermekére, így maga maradt, ezért elkezdte a maszkok varrását.

“Rengeteg dirib-darab anyagot kaptunk adományként, ha már magam maradtam, elkezdem a maszkok varrását, akinek szüksége van rá, azok kapják. Először a helyi rendelőintézet egyik osztálya kért 35 db-ot, és következtek a többiek, házi orvosi rendelők, kis boltok. Közben híre ment, hogy mi így segítünk, és most már jócskán van megrendelésünk. Sokan nem értik, hogy miért ingyen adjuk, de ebben a helyzetben nem lehet pénzt kérni! Mi így segítünk! És ez nagyon jó érzés!”

Törökszentmiklóson és környékén folyamatosan adományokat fogad és oszt a rászorultaknak a Szolidaritás elyi csoportja. Az adományozók által felajánlott tárgyakat az arra rászoruló emberek, gyermekek, esetenként intézmények részére osztják ki.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük