“Már a szar szagát sem érzem” – Károly története

Vírusszkeptikusnak lenni nem annyira menő mostanában, lassan napi 100-an halnak bele itthon a vírusba, persze alapbetegségek szövődményeivel kommunikálja a kormány a tehetetlenségi adatait.

Károly írt a Munkások Újságának levelet arról, hogyan érzi most magát.

“Múlt héten éreztem, hogy valami nem stimmel, olyan levert voltam, hamar elaludtam nem volt kedvem különösebben semmihez, még voltam dolgozni, kicsit köhögtem, folyt az orrom, de azt gondoltam egy kis koratéli megfázás lesz. Hétvégém vettem egy lázmérőt, akkor láttam, hogy bizony lázas vagyok. Folyadékot ittam sokat, csillapítottam a lázam, jobban is lettem, mentem dolgozni.

Hétfőn ijedtem meg este, mert amikor kijöttem a mosdóból, feltűnt, hogy nem érzem a nagydolgom szagát. Vissza is mentem a vécébe, majd elkezdtem szagolni mindent de semmi. Se a ciginek, se a borsnak, se sajtnak, se a kolbásznak, semminek nem éreztem a szagát, illatát.

Na ekkor tojtam be igazán.

Voltam már influenzás többször, akkor bedugult az orrom és fizikailag nem éreztem szagokat, de most hiába fújtam egy nagyot, akkor sem éreztem semmit. Ez nem az a szokásos influenza, az tuti. Másnap leadtam a céges kocsit, hazajöttem, és szóltam a dokinak. Azt mondta ne menjek sehová, maradjak otthon, ha rosszabbul lennék, akkor jelentkezzek. Kérdeztem, hogy tud-e tesztelőket küldeni, de nemleges választ kaptam. Azt mondta maradjak otthon minimum 15 napot, és senkivel se érintkezzek.

Most csütörtök van, nagyjából ugyanaz az állapotom, néha felmegy a lázam néha lemegy, szedem a vitamint, nézem a tévét és iszonyatosan felhúzom magam azokon, akik szerint ez csak egy felfújt összeesküvéselmélet.”

  •  
  •  
  •  
  •