Megfigyelve

 

A tapolcai választás előtt 3 nappal Gyurcsány Ferenc a Figyelőnek adott nyilatkozatában egyenlőségjelet tett a Fidesz és az MSZP között. Ez a JOBBIK álláspontjának átvételét jelentette, hogy ennek milyen szerepe volt az időközi választás eredményében nem tudjuk. Azt azonban igen, hogy álláspontja megalapozatlan és árt a demokratikus ellenzéki pártok együttműködésének.

Ebben a nyilatkozatában jelentette ki azt is, hogy Vadai Ágnest azért nevezte ki annak idején államtitkárnak a Honvédelmi Minisztériumba, hogy engem megfigyeljen. Eddig úgy gondoltam, hogy azért jött oda, hogy megismerje a minisztériumban folyó munkát, felkészült legyen a honvédelem és a biztonságpolitikai kérdésekben. Ha Gyurcsány Ferenc mostani kijelentése igaz, akkor nem ez volt a cél. Sajnálom, mert nagyszerű emberektől tanulhatott volna. Ollyan vezérkari főnököktől, akik nemzetközi elimerést kaptak, olyan szakállamtitkároktól, akik kiváló ismerői voltak a közigazgatásnak.

Gyucsány Ferencet minősíti, hogy a köztársasági kormány egyik miniszterét megfigyeltette, Vadai Ágnest hogy elvállalta. A megfigyelés eredménye gondolom ugyanaz volt, amit bárki tapasztalhatott, mert a Honvédelmi Minisztérium munkája nyilvános volt, a döntéseket széles körű egyeztetés előzte meg. Gráf József által vezetett Földművelésügyi Minisztériummal együtt az általam vezetett Honvédelmi Minisztérium volt a kívétel: az agresszív ellenzék sem tudta érdemben támadni.

Forrás: Facebook

 

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük