Mi az hogy antietnicista?

HarkaiBB

Etnikum ellenes, vagy rassz ellenes. Ezt a szót egyfajta hiánypótlásként én hoztam létre. Az antiszemita, vagy cigánygyűlölő meghatározza azt a „fajt” amit le akar rombolni, ellenben a ‘globalista kozmopolita liberális’ nem határoz meg ellenséges „fajt”, hanem egységesen támadja az etnikai egységesség gondolatát. A ‘globalista kozmopolita liberális’ ilyesfajta viszonya abból fakad, hogy az ő „hazája” a nagyvilág – de valójában és ténylegesen ez a multik és bankok ellenőrizhetetlen, nemzetek feletti uralmát jelenti, mert ezek felett az erők felett nincs globális politikai közhatalom.

Itt érdemes a New Word Order nevű globalista törekvést megemlíteni, ami elémegy a globális demokratikus közhatalmi törekvéseknek, és meghamisítja azt. Amit New Word Order-nek vagy Új Világrendnek emlegetnek az ténylegesen pont a tőkés oligarchiák törekvése a globális politikai burzsoádemokrácia mederben tartására – és a gazdasági kirekesztés fenntartására.

Az etnicizmus mint a globalizmus egyik ellenereje pont annyira kényes irányvonal, mint az oligarchikus imperialista NWO (és az egységes Európa). Az etnikaiság ugyanis kirekesztő is lehet, és könnyen „túllendülhet” a maga spontán mértékén, és a gazdasági kirekesztésre akár etnikai kirekesztéssel is válaszolhat. Az ilyen etnicizmus viszont a történelemben SZINTÉN burzsoá törekvésként van számontartva. Minden NEM SPONTÁN társadalmi hajtóerő túlhangsúlyozódása automatikusan létrehozza a saját politikai ellentéteit, társadalmi osztályait, és burzsoá, proletár, fundamentalista stb. csoportjait. Az a fajta vágy, hogy politikailag stabil társadalomban éljünk szerintem csak úgy lehetséges, ha valamiféle politikai egyensúly áll fenn a társadalom éppen aktuális erői között. És ha ez nem jöhet létre, akkor NEM különválni kell, hanem megállapodni. A különválás jelenlegi módjának problémája a legjobban úgy érthető meg, ha megnézzük hogy az USA az értéktelen dollár kiáramoltatással termékeket áramoltathat be (vagy máshol adósságot halmoz), vagy hogy az olajállamok bármikor kiuzsorázhatják a világot.

Ezen a helyzeten az etnicizmus vagy a regionális demokrácia mit sem tud változtatni. Az egységes nemzetállam önmagában tehetetlen globális tényezőkkel szemben, pont ezért a korábbinál szorosabb nemzetállami egységekre lenne szükség, melyek szövetségei végül megszerezhetnék a globális 51%-ot a nagytőkés oligarchiákkal szemben.

Csak ez roppant optimista felvetés. Előfeltétele lenne a paradigmaváltó, „renitens” kapitalizmus kritikus politikai elit kinevelése és a jelenlegi rohadalom semmirekellők elkergetése, elszegényítése, és közélettől eltiltása.

Forrás: Facebook

Szájhősök tere. Olyan gondolatmorzsák a netről, amik nem feltétlen tükrözik a szerkesztőség álláspontját, de mindenképpen érdemes tudni róluk.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük