Mi is a hazaárulás?

Nos, itt adtak számtalan választ, és bekerült a BTK paragrafusa is.Én azt írnám le konkrét példákkal, hogy érthetőbb legyen, nekem személy szerint mi tartozik a fogalomba.

1. A privatizációnak keresztelt rablássorozat, ahol szándékosan tönkretették az ipart, hogy fillérekért külföldi cégek, és magyar hiénák kezére játsszák, majd a pénz szőrén-szálán eltűnt.

2. Amikor az unijóós csatlakozás feltételeként leépítették a mezőgazdaságot, pénzért kivágták a gyümölcsösöket, ritkították az állatállományt, parlagon hagyták a művelés alatti földek egy részét, hogy helyet csináljanak az unijóós termékeknek.

3. Az MNB 2001-es függetlenségi törvényével lemondtunk A pénzteremtési jogunkról, lehetővé tettük, hogy Az EKB beleszólhasson az MNB működésébe, vagyis külföldi érdekeknek rendeltük alá.

4. Külföldi bankok beengedésével egy pénzszivattyút hoztunk létre, ahol is az általunk megtermelt érték elhagyja az országot.

5. Az unijóós szerződéseink nagy része gyarmati rendszerbe helyezte az országot. Kiemelném a földről szóló részt, ami lehetővé teszi, hogy kivásárolják alólunk a magyar földet. Márpedig akié a föld, azé az ország! Németországban azért hiába lesz bármennyi török, és más náció, megmarad Németországnak, mert földet csak német vehet.

Ez a legsúlyosabb hazaárulás, amit politikai erő elkövethet!!! Szabad prédának dobni a földet, ami a hazát jelenti. Föld nélkül nincs haza.

Összegezve:

– Eladták az iparunkat, ma gyakorlatilag nem létezik olyan, hogy magyar ipar. Ezt tükrözi a 95%-os exportunk, amivel világelsők vagyunk. És, ami azt jelzi egyben, hogy bérrabszolgák vagyunk.

– Hogyan is működik egy külföldi bank? Minden évben hazautalja az anyabanknak a profitot, majd ismét teremt számlapénzt, ami ugye fedezet nélküli, majd ismét hazautalja az értékkel bíró pénzt az anyának. Mindezt 2.5% adóért. És, ha azt mondja, márpedig ő most megszorult, akkor nem az anyabank utal vissza az évekig kiküldött profitból, hanem mi tőkésítjük fel.

Hogyan is működik egy multi? Idejön, adómentességet kap, földterületet kap (amit régen bérelt, ma tulajdonába kerül), az állami, és unijóós támogatások nagy részét, 1%-ot adózik a profit után, és kiviszi az országból.

Nos, ha bankjaink 90%-a, és iparunk 95%-a külföldi, és mindegyik visz, nem hoz, akkor vajon mitől is fejlődne az ország? Kié is az ország?

Vagyis 1990 óta a politikai elit személyes érdekből, saját vagyonosodását szem előtt tartva, kiárusította az országot. Magyarán eladta. Maroknyi ember kőgazdag lett, míg a lakosság zöme vegetál. Immáron az ország nem a miénk gyakorlatilag. Mi is a hazaárulás, ha nem ez???

Katona Erika

Bővebben: Facebook

Szájhősök tere. Olyan gondolatmorzsák a netről, amik nem feltétlen tükrözik a szerkesztőség álláspontját, de mindenképpen érdemes tudni róluk.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük