Mind potenciális áldozatok vagyunk

konokpéter003

Akárki, bármilyen szervezet mészárolt is Párizsban, az biztos, hogy nem a mészárlások elől menekülők voltak. Sőt: a vérben gázoló terroristák és az idegenellenes hisztériát gerjesztő és meglovagoló államok és politikusok céljai egybecsengenek: félelem, gyanakvás, elutasítás, a hatalom és a „rend” megerősítése, az „igazolt” elnyomás fokozása, a szabadság tétova köreinek felszámolása, diktatúra.

Ez nem a kultúrák, még kevésbé a vallások harca, még csak nem is a „szegény” és „gazdag nemzetek” küzdelme, hanem az elidegenedett, gyilkos hatalmak (legyenek államiak, kváziállamiak, vagy irreguláris terrorcsoportok) szörnyű világháborúja az alávetett emberek, tulajdonképpen az emberiség ellen. A Szíriában lemészárolt százezrek, a tengerbe fulladó menekültek, a legkülönfélébb országokban nyomorgó milliárdok, vagy a nyugati nagyvárosokban legyilkolt ezrek ugyanazon szisztéma különféle aspektusainak áldozatai.

Mind potenciális áldozatok vagyunk.

Aki a párizsi szörnyűségekből azt a tanulságot vonja le, hogy a menekültek elleni fellépés helyes, akarva vagy akaratlanul a terroristák aljas céljait pártolja.

Forrás: Facebook

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük