Mindeközben a liberális sajtó…

Nem szeretnénk senkit nevesíteni, de a liberális sajtóorgánumok hozzák a tőlük megszokott színvonalat. Szét lehet nézni az oldalaikon. Számukra minden nagyobb hírértékkel bír, mint a kiszolgáltatott dolgozók és más marginalizált csoportok érdekérvényesítése így a méltán elhíresült “rabszolgatörvény” elleni tiltakozóhullám is.

Míg a szélsőjobboldali kormány szegény emberek millióit lehetetleníti el, addig a liberális sajtó a levitézlett “ellenzéki” politikusok pitiáner ügyeiről cikkez illetve arról, hogy XY háziállat hogyan gördeszkázik. Félreértés ne essék az állatvédelem igenis fontos, de ez azért mégiscsak sok…

A munkából élő, kiszolgáltatott emberek helyzete senkit nem érdekel a liberális oldalon. Senkit nem érdekel, hogy mennyi halálos áldozata van a gyilkos munkamenetnek és az omladozó egészségügynek. Az ember mikor fog végre számítani, nem csak az ostoba bulvár?

Nagy kérdés, hogy a liberális megmondóemberek mennyi embert akarnak még feláldozni a szent szabadpiac oltárán. Mikor fognak végre elgondolkodni, hogy a hiedelmeiknek van-e értelme? A liberális sajtó állandóan demokráciáról papol, miközben annak legfontosabb alapkövét veti el: a létbiztonságot adó dolgozói érdekvédelmet.

A magyar “liberalizmus” már évtizedek óta antikommunista propagandát folytat a fasizmusnak ágyazva meg. Mikor értik meg végre, hogy akárhogy pedáloznak a nagyvállalati nagyurak kegyeiért nekik sokkal jobban megéri egy Orbánt vagy egy Pinochetet hatalomra juttatni?

Kép forrása: article1000.com

Munkások Újsága

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük