Minden ismerősömnek!

czutor

Ki közületek a zsidózó, cigányozó, idegenszívűző politikai oldalakkal valaha bármilyen közösséget is vállalt, ki közületek felelősségben bármikor is gyalázatos, önző, kirekesztő módon bánt a köz vagyonával, azonnal törölje magát az ismerőseim közül! Bennünk semmi közös nincs, mi ellenségek vagyunk. Hagyjátok meg, és el (!) az Országomat, amit annyi áldozattal és elszántsággal én is építek! Takarodjatok a kultúrámból, amit óvni, színesíteni és erősíteni próbálok, mert tudom, hogy közületek a legtöbb csak sértett, lusta, tehetségtelen, tudatmódosított, megkeseredett, bosszúszomjas ember, aki építés helyet csak vért és bűnbakokat akar látni és gyártani. Aki nem, az pedig egyszerűen csak ostoba.


Azt is tudom, hogy ennek csak súlyos áldozatok árán lehet vége, ha egyszer elkezdtétek. Ti köszönet helyett leköpitek a zsidóinkat, tisztelet helyett lezsidózzátok a keresztényeinket, segítő kéz helyett ásót és pisztolycsövet tapostok cigányaink szájába. Ha nincs elég zsidótok és cigányotok, gyártotok magatoknak, bélyegeztek újakat, amíg csak egy normális ember is él a Kárpát-medencében.

Ha diplomára készültök, vagy valaha szereztetek ilyen okmányt, dugjátok nagyon biztonságos helyre, mert ha valamit, akkor ezt biztosan nem érdemlitek!

Istentelen söpredék! Ha valaha találkoztok velem, hamis, szennyes kezeteket felém ne nyújtsátok, róka tekinteteteket rám ne vessétek! A gonosz bábjai vagytok és tűnjetek el az életemből, a Hazámból, a világomból, oda, ahová valók vagytok, ahhoz, aki küldött benneteket! Oda, amit érdemeltek. Vagy tartsatok böjtöt, tanúsítsatok végtelen önuralmat és picit ismerjétek meg magatokat és vegyétek észre, hogy embernek lenni a legfontosabb!

Ha nem sikerül, nem is vagytok azok.

Czutor Zoltán, zenész

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük