Mosoly a BKV utasok arcán…+VIDEO

bkvsofor atv msn nagy

Az ATV-n bemutatott felvételen az látható, hogy a 105-ös busz vezetője, Bócsa Viktor indulás előtt a repülőgépeken megszokott biztonsági bemutatót tart az utasoknak, jelezve, miként hagyható el a jármű, ha kigyullad vagy felborul. 

“Elértük az utazási magasságot: 53 centiméter; átlagsebességünk 27 km/óra” – szórakoztatta az utasokat Bócsa Viktor, akik jót mulattak a mókás kedvű járművezetőn.

A buszvezető folyamatosan élcelődött az általa vezetett kocsi állapotán, a Knight Rider című sorozat KITT-jéhez hasonlóan megszólalt: “Michael, a fűtés elromlott”. A magasabb kultúrára átevezve a József Attila térnél a költő egy versét játszotta be. 

A BKV-figyelő blog azt írta, a közlekedési vállalat elbocsátotta az utasokat szórakoztató sofőrt, ám a Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója a Blikk-kel közölte: csak figyelmeztették Bócsa Viktort. 

– Kétségtelen tény, hogy a mai hírekbe került buszvezető engedély nélkül és a BKV belső szabályait megszegve nyilatkozott az ATV híradójának. Ezzel együtt a járművezető elbocsátása túlzó és indokolatlan mértékű munkáltatói intézkedés lenne, ezzel személy szerint nem tudok egyetérteni és ilyen intézkedésre nem is kerülhet sor – tudatta Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója.

– A járművezetőt a szabályok betartására felhívja a munkáltatója, de munkájára számítok és számít a BKV, elbocsátására nem kerül sor, a szabályok betartása azonban mindannyiunk, minden munkavállaló kötelessége – tette hozzá Vitézy.

Forrás: Mainap Hírek
Video: ATV

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük