Nem tudtak dönteni

HarkaiBB

Mivel erre demokráciában nincs lehetőség, dönteni csak a szavazólap rubrikáiról döntünk. Az az állítás, hogy AZ „emberek döntöttek” az ügyben, és nem a kényszerpályás kollaboráns politikus pojácák – tényszerűségében HAZUGSÁG.

Természetesen a drága „konzultáció” semmi kötelezettséget nem ró a kormányra. A kérdések ostobák és nevetségesek voltak, mert nyilvánvalóan bizonyos válaszok kicsikarására szolgáltak illetve rejtett tematizálást tartalmaztak. A feldolgozásuk sincs törvényekkel mederben tartva, és nyilvánossá téve. Az egész egy bullshit, amin a háttérben a [email protected] nyilván jókat röhögnek.

Az is igen undorító ebben áldemokratikus kommunikációs formában, ahogy megteszi a kijelentéseit. Kijelenti: az „emberek döntöttek”, mintegy közli, hogy valamennyien döntöttünk. Ez a legolcsóbb instant marketing, ennél már csak az az olcsóbb: Fidesz: szeretem! Ki tudja, talán ebben az irányban fejlődnek „tovább”.

Ellenben a fideszes pojácákat ki fogja megvédeni a devizakárosultak bosszúálló hadaitól? Mert a devizakárosultak is az „ország”, és őket a bankoktól kellett volna megvédeni. Vagy a devizások esetén szabad mocskos kollaboránsként eljárni?

Meg miért magyar szövegek voltak a plakátokon, mikor a megszólítottak (nem vehetitek el a magyarok munkáját) azt nem is tudták ilyesformán elolvasni? Miért nem a határátkelőhelyeken tették ki ezeket a plakátokat? És ha ilyen nagy fontosságot tulajdonítanak az emberek véleményének, akkor a választási törvényt és az alkotmányt miért nem bocsátották közvitára? Az alkotmányt miért nem népszavazással léptették életbe? Mert ez az egész egy nevetséges színjáték?

Forrás: Facebook

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük