Németh Szilárd mindenkit kártékony kommunistának tart, akit zavar, hogy kétmilliárdot kap a lakására bejegyzett alapítvány

A csepeli képviselő-testület fideszes többsége pénteken szavazta meg,hogy kapjon kétmilliárd forintos költségvetési támogatást a Németh Szilárd által alapított és Németh Szilárd lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány, hogy felépítse a Magyar Birkózó Akadémia sportcsarnokát.

Az ülésen többen kifogásolták, hogy a csarnok egy olyan magánalapítvány tulajdona lesz, melynek döntéseibe sem a csepeli önkormányzat, sem a birkózó szövetség, sem a magyar állam nem szólhat bele.

 Azonban Borbély Lénárd csepeli polgármester szerint ezzel semmi probléma nincs, hiszen Németh Szilárd személye, illetve a szövetségi elnöki posztja a garancia arra, hogy az akadémia jó kezekben lesz.

Márványtábla

Németh Szilárd vasárnap a facebookon egy olyan Szolzsenyicin-idézettel reagált a kritikákra, amit egy márványtáblán olvasott.

Ez úgy kezdődik, hogy „a kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára”.

A Fidesz alelnöke ehhez annyit fűzött hozzá, hogy „milyen mély, elgondolkodtató, filozofikus, de nagyon is hétköznapi tapasztalaton alapuló megállapítás. Legutóbbi példának éppen elég, ha csak a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia csepeli csarnoka körüli irigység-, hazugság- és gyűlöletáradatot nézzük”.

 

Forrás: https://444.hu/2017/05/28/nemeth-szilard-mindenkit-kartekony-kommunistanak-tart-akit-zavar-hogy-ketmilliardot-kap-a-lakasara-bejegyzett-alapitvany

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük