Nemzeti éhes gyerek nincs. És nektek anyatok?

semjen harrach gyermekehezes 600x268
 
Nincs, és nem is lehet magyarázat a gyermekéhezés felszámolására tett ellenzéki javaslat lesöprésének a Népjólétinek nevezett bizottság kormánypárti többsége részéről, melyet civilizált helyen minősített bűncselekményként értékelnek a választók. Különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére, előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, nyereségvágyból. Pont.

A gyerekek pedig különösen biztonságban vannak a nemzeti kereszténység kebelén. Ott van nekik a hittan oktatás, a kötelező énekóra, az ingyenes tandíj a felsőoktatásban, ha a szülő ki tudja azt fizetni. Meg van védve a család az adókedvezménnyel, a rezsicsökkentéssel, és a kerítéssel a menekültek elől, akik elvennék a szülő munkáját. Ezekkel nagyon jól lehet lakni. Ott van nekik még a jövőben a külföldi munkavállalás lehetősége, mert a nemzet nem képes valódi munkahelyet teremteni számukra, és azt is csak alacsony fizetésért. Erről persze kizárólag a hat évvel ezelőtti nyolc év tehet, de legalább az államadósság szépen növekszik közben.
Az is hibás, aki szó nélkül hagyja a kormány arcátlan cselekedetét, melyet az éhes gyerek ellen elkövet. Nem lehet magyarázat a nincs kire szavazni, nem lehet magyarázat az én gyermekem még nem éhezik, nem lehet elfogadni a szolidaritás hiányát. Ma még nem éhezik minden szavazó gyermeke, de egy is nagyon sok még ha az máshol is él, viszont ha így mennek a dolgok tovább egyszer beköszönthet az az életforma, mikor éhesen megy nagyon sok gyerek reggel az iskolába. Akkor már késő lesz a fejhez kapni, késő lesz segítségre várni, és nem lehet mást okolnia az embernek a saját sorsáért. Meg kell előzni a bajt, csak előbb fel kell ismerni azt.
Bővebben: Gépnarancs 
Kapcsolódó anyagok:

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük