Nincs olyan, hogy „kereszténydemokrata”

HarkaiBB

Nemcsak olyan nincs hogy ’balliberális’ – mivel nincs olyan, hogy tőkés kommunista –, de olyan sincs, hogy kereszténydemokrata, vagy keresztény nemzeti. A kereszténység úgy tekinti, hogy minden ember egyenlő, a demokrata szemében viszont CSAK minden helyi személy egyenlő. A kereszténység univerzalista és globalista, Krisztus „országában” minden rassz vagy nép egyenlő, ellenben a burzsoádemokrata liberális parlamentarizmusban csak a helyiek egyenlőek. Legalábbis papírforma szerint.

Az igazság az, hogy korunk burzsoádemokráciájában a GAZDAGOK A NEMZET. A szegények nem a nemzet, mert a szegénynek, az állástalannak, illetve a bérből élő munkásproletárnak nincs képviselete. Ha meg akarod érteni mi a liberális demokrácia, és annak szabadságeszménye, akkor hasonlítsd össze a szabadságát egy ország szegény állástalanja és a helyi olaj, pénzügyi, vagy földtulajdonos oligarchája szabadságával. Hasonlítsd össze pszichopata Bill Gates, Ted Turner, Csányi Sándor föld- és banktulajdonos szabadságát a helyi rokkantnyugdíjassal vagy állástalannal. A demokrácia nem a beleszólásról szól, mert ez CSAK „burzsoádemokrácia”, ahogy Lenin mondta, a „liberális urak demokráciája”. A hab a tortán, hogy a liberális urak közgazdaságilag nem nemzetiek, mivel lehet valaki szívében nemzeti, ha MÉGIS Mazdával, vagy Mercedes-szel jár. Szó se róla, miért járna Csepel biciklivel… Vagy gyalog Tisza cipőben… A nemzetet mi magunk is leromboljuk ha nemhogy Mazdát vagy Mercedest nem gyártunk, de seprűnyelet sem.

Egyszóval bár a ’gazdagok a nemzet’, de mégsem, mert a liberális urak a világpiacról vásárolva kozmopolitaként működnek, és így közgazdasági alapon rombolják le a helyi konjunktúrát.

A kereszténydemokrata fordítása körülbelül ez lenne: hisz abban, hogy Isten előtt mindenki egyenlő, VISZONT támogatja a liberálburzsoá demokráciát, ami egymás kölcsönös, szabad kizsákmányolására épül, és bár a gazdagok annyi eséllyel jutnak a Paradicsomba, ahogy a teve átfér a tű fokán, de ő MÉGIS támogatja keresztényként a helyi javak és munka monopolizálását burzsoá tulajdonban. Én itt elég erős ellentmondást látok. Aki végigtekint a pápaság harcán 1500-ig, azt láthatja, hogy óriási erőfeszítéseket tettek azért, hogy egy nemzeti despota se rendelje maga alá a globális célokkal az emberiségért működő (caca!) katolikus egyházat. De ami régen volt, tán igaz se volt, jönnek a nemzetieskedő nyomorultak és igyekeznek visszaemelni a vallást az állam köreibe, ha mást nem azért, mert az olyan sziporkázóan antikommunista.

Megfér-e a két fogalom egymással: keresztény és nemzeti? Vajon olyan-e ez, mint azt mondani: zöld hajú norvég? A ’zöld hajú’ és a ’norvég’ egymásnak mellérendelhető fogalmak, nem úgy mint a jogilag regionális ’nemzeti’ és a világra kiterjedő ’univerzalista egyenlőségelvű keresztény’. Az én olvasatomban olyasmi hamisság és szómágia ez, mint a békeharc, vagy a balliberális. Amit ha sokat mondunk, szinte igazzá válik. Annak ellenére, hogy meglehetősen beteges.

Forrás: Facebook

Szájhősök tere. Olyan gondolatmorzsák a netről, amik nem feltétlen tükrözik a szerkesztőség álláspontját, de mindenképpen érdemes tudni róluk.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük