Önlelohasztás

kockas ing

kockas ing

Kínzó kérdés a kockásingingről.

 A tanárok és tüntető társaik számos jogos követelésével nekilódult tüntetési hullám épp most fullad saját bohózatába, amikor is a kreatív energiák és politizáló cselekvések kezdenek kimerülni a kockás inges, ironikus szelfik készítésében.

A tanárok és tüntető társaik számos jogos követelésével nekilódult tüntetési hullám épp most fullad saját bohózatába, amikor is a kreatív energiák és politizáló cselekvések kezdenek kimerülni a kockás inges, ironikus szelfik készítésében. A kormány kezdhet megnyugodni: ellenfelei valósnak induló politikai cselekvései pont oda jutnak, ahová a korábbi mozgolódásaik: a virtuális térbe, Facebookra, közösségi oldalakra. Ismét lehet karosszékből folytatott lájkolással letudni a politikai állásfoglalásokat.

Egyáltalán, miről is van szó? Klinghammer István volt (volt, v.o.l.t.) államtitkár adott egyrosszkedvű interjút a Magyar Nemzetnek, melyben ugyan kiszólt a tanárokra („Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kócos, kockás inges tanári kar grasszál”), de ugyanúgy kritizálta a kormányt is, nyilatkozatán látszik a sértettsége. 

Tehát egy visszavonult, hatalom, befolyás és döntési jogkör nélküli exállamtitkár morózus nyilatkozatának egy részletére reagálnak most a tüntető tanárok és szimpatizánsaik? Mit akarnak ezzel kifejezni? Mit akarnak ezzel elérni?

Egy Klinghammer István nevű, 75 éves, nyugdíjas, „dohogó öregúr” (saját megfogalmazása) divatról és megjelenésről alkotott egyéni nézeteire reflektálnak egy országos méretű szelfimozgalommal, ami csak a valódi cselekvéstől veszi el a teret, a felületet és az energiát.

Valahogy nem látom, hogy az ország vezetői ettől reszketni méltóztatnak majd.

Csak gratulálni lehet az antiorbánista mozgalom újabb sikeres önlelohasztásához!

Forrás: Kínzó kérdés a kockásingingről

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük